Γελάει και ο Κέλετ με τα… νεροπίστολα: Καμία καταγγελία στην UEFA – Παραμύθι χωρίς δράκο το αφήγημα της Εξυγίανσης

Γελάει και ο Κέλετ με τα… νεροπίστολα: Καμία καταγγελία στην UEFA – Παραμύθι χωρίς δράκο το αφήγημα της Εξυγίανσης

Όσα δήλωσε ο Γιάκομπ Κέλετ για την «ελληνική εμπειρία» του στο πρωτάθλημα της Super League χάλασαν το… αφήγημα.

Κακός διαιτητής ο Γιάκομπ Κέλετ; Δεν το γνωρίζουμε. Σήμερα όμως μια δική του λανθασμένη υπόδειξη έχει αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα της Super League. Διότι αν ο άρχοντας του αγώνα δεν είχε προχωρήσει σε εκείνη την… εφεύρεση πέναλτι του Γκονζάλο Άβιλα στον Φώτη Ιωαννίδη το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν θα είχε λήξει 1—1 αλλά 0-1. Και αυτό σημαίνει ότι στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός θα είχε 61 βαθμούς όσους και ο Παναθηναϊκός, έναν παραπάνω από την ΑΕΚ. Θα ήταν πρώτοι οι Ερυθρόλευκοι στην ισοβαθμία με τον αιώνιο αντίπαλο τους και όχι τρίτοι όπως είναι σήμερα με 59 βαθμούς έναν 62 του μεγάλου αντίπαλου τους.

Τι θέλουμε να πούμε με όλα αυτά; Ο Κέλετ έχει σχηματίσει δεδικασμένο στη Super League. Έχει παίξει ρόλο στην αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα. Και αυτό δεν αλλάζει. Αλλάζει όμως το παραμύθι χωρίς Δράκο που προσπαθούν να πλασάρουν τα τελευταία 24ωρα τα νεροπίσταλα της Εξυγίανσης, θέλοντας να βάλουν μπρος το πλυντήριο και να ξεπλύνουν την ανικανότητα του Στιβ Μπένετ να φέρει διαιτητές της προκοπής για τα playoffs.

Μας είπαν ότι ο Κέλετ λέει απειλήθηκε μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου. Και ότι τέλος πάντων αφού οι διαιτητές απειλούνται, δεν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Άρα ο κακόμοιρος ο Μπένετ φέρνει όποιους βρίσκει. Τύπους σαν τον Νταμπάνοβιτς που ανατίναξαν το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός της πρεμιέρας των playoffs. Μας είπαν μάλιστα ότι ο Κέλετ για τις απειλές που δέχτηκε προχώρησε και σε επίσημη καταγγελία στην UEFA

Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Να σου και οι πραγματικές δηλώσεις του Κέλετ στην χθεσινή Tipsbladet της πατρίδας του για την ελληνική εμπειρία του. Τι υποστήριξε σε αυτές; Πρώτα από όλα δεν έχει κάνει καταγγελία στην UEFA περί απειλών του μετά το σχετικό ντέρμπι, διαψεύδοντας άρα σχετική πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας στον ελληνικό Τύπο. Επιβεβαίωσε απειλές, αλλά εξήγησε ότι αυτές προέκυψαν από φιλάθλους στα social media:

« Ναι, είναι αλήθεια ότι έλαβα πολλά άσχημα μηνύματα μετά τον αγώνα. Αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι του να είσαι κορυφαίος διαιτητής. Υπάρχουν πολλά τρολ στο Διαδίκτυο» ειπε. Πρόσθεσε όμως ότι τέτοιες καταστάσεις του έχουν συμβεί και μετά από παιχνίδια που διαιτήτευσε στο πρωτάθλημα Δανίας και το σημαντικότερο: Απάντησε καταφατικά ερωτηθείς αν έχει πρόβλημα να ξαναπαίξει αγώνα στην Ελλάδα. «Απολύτως κανένα», είπε όσο πιο κατηγορηματικά γίνεται. Θα έλεγε ότι έρχεται ξανά ευχαρίστως στην Ελλάδα αν είχε νιώσει κάποια απειλή; Όχι, μην απαντήσετε σε μας. Στα νεροπίστολα πείτε τα που μόλις γελοιοποιήθηκαν για πολλοστή φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ