Τσίκινης: «Δεν θα τελειώσει εύκολα το πρωτάθλημα – Κι ο Κολίνα να ερχόταν να παίξει θα τσαλακωνόταν»

Τσίκινης: «Δεν θα τελειώσει εύκολα το πρωτάθλημα – Κι ο Κολίνα να ερχόταν να παίξει θα τσαλακωνόταν»

Τι λέει ο Ηρακλής Τσίκινης για την ελληνική διαιτησία και για τα πλέι οφ...

Με αφορμή την κατάσταση που υπάρχει στο ποδόσφαιρο με αφορμή τη διαιτησία, ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ όπου αναφέρθηκε στα θέματα της διαιτησίας και έκανε πρόβλεψη για το φινάλε του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οσα είπε ο Τσίκινης:

«Αυτό που γίνεται συζητείται και στο εξωτερικό. Είναι δεδομένο ότι οι ξένοι διαιτητές γνωρίζουν τι περιβάλλον υπάρχει στην Ελλάδα. Ποιος ελίτ διαιτητής από τα μεγάλα πρωταθλήματα θα ερχόταν να παίξει στην Ελλάδα για να τσαλακωθεί; Δεν θα τελειώσει εύκολα αυτό το πρωτάθλημα, θα έχουμε πολλά παρατράγουδα. Κι ένα λάθος ανθρώπινο να γίνει από διαιτητή ελίτ διαιτητή δεν θα περάσει έτσι… Υπάρχει τόση αμφισβήτηση που θα βρεθεί κάτι μεμπτό.

Διαβάστε επίσης: Γιόχαν Κρόιφ: Επτά χρόνια χωρίς τον φιλόσοφο του ποδοσφαίρου (vids)

Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο .Δεν υπάρχει πουθενά στο ορίζοντα Έλληνας διαιτητής σε αυτό το περιβάλλον. Συνεχίζεται η κόντρα ΕΠΟ – Super League 1, που άρχισε από την επιλογή του Μπένετ. Κι ο Κολίνα να ερχόταν να παίξει θα τσαλακωνόταν. Οι Έλληνες διαιτητές είναι σε σύγχυση και απογοήτευση. Αυτοί που έχουν εμπειρία και είναι διεθνείς. Έχει χαθεί από προσώπου γης ο Έλληνας διαιτητής…»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ