Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρίτη μάχη στο Ρέντη για το προβάδισμα…τίτλου!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρίτη μάχη στο Ρέντη για το προβάδισμα…τίτλου!

Τρίτο ραντεβού σήμερα στις 19:15 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για τις δυο ομάδες που θα ψάξουν για το προβάδισμα που θα τους φέρει κοντά στον τίτλο.

Τη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζει, την Τρίτη (25/4), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης αντιμετωπίζουν και πάλι τον «δικέφαλο του Βορρά», τον οποίο υποδέχονται, στις 19:15 (ΕΡΤ 3), στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον τρίτο τελικό της Volley League, με μοναδικό στόχο το 2-1 στη σειρά.

Διαβάστε επίσης: Η… υπόσχεση του Γκάβι στον Τσάβι

Μετά την ήττα (3-2) στο δεύτερο ματς στην Πυλαία, ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στο 1-1 με τους «ασπρόμαυρους», επιστρέφει στην έδρα του και θέλει να «πάρει» τον τρίτο τελικό, ώστε να κάνει το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για το πρωτάθλημα, αποκτώντας και πάλι το προβάδισμα ωστόσο και οι Θεσσαλονικείς με τη σειρά τους θα ψάξουν το… μπρέικ.

Για το αποψινό κρίσιμο παιχνίδι, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, είπε τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας το τρίτο παιχνίδι της σειράς και προφανώς ανυπομονούμε να βρεθούμε στο γήπεδο.

Θα χρειαστούμε ένα καλό συνδυασμό, συγκέντρωσης και ανταγωνισμού και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας για να παίξουμε μαζί τους και θέλουμε να στο τέλος να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε».

Από τη μεριά του ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε στο σαίτ των Θεσσαλονικιών: «Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι ότι ισοφαρίσαμε την σειρά, και ό,τι και αν συμβεί στο τρίτο παιχνίδια, θα παίξουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά στους φοβερούς φιλάθλους μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Πρέπει να πω πως προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του θεάματος, μαζί με τους παίκτες μου πρωτίστως, και αφετέρου με τον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς βλέπουμε βόλεϊ υψηλοτάτου επιπέδου. Αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο στο να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Στον δεύτερο τελικό, όλοι οι παίκτες είχαν συνεισφορά στη νίκη, με τον ήρωα μας να είναι ο Βαν Ντεν Ντρις, ο οποίος έπαιξε τραυματίας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος φέτος, τον Αλέξανδρο Ράπτη, ο οποίος στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερος, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικό για το ελληνικό βόλεϊ. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα ήρεμοι, να παίξουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, και με το αποτέλεσμα θα φανεί αν θα είμαστε χαρούμενοι ή όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ