Ποια γεννητούρια: «Σφαγή» δικεφάλων με …θύμα τον Κομίνη

Ποια γεννητούρια: «Σφαγή» δικεφάλων με …θύμα τον Κομίνη

Γεμίσαμε κακούς ανθρώπους με βρώμικο μυαλό, ή τελικά η μπόχα της Εξυγίανσης είναι τέτοια που πλέον δεν κρύβεται με... αποσμητικά χώρου; Μην ανησυχείς, ο Παράγκας είναι εδώ για να σου δώσει όλες τις απαντήσεις. 

Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι η ΑΕΚ θέλησε να κάνει επίδειξη δύναμης πριν από τον τελικό, εξ ου και η παρουσία του Γιώργου Κομίνη, στο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ξανά στις… ράγες. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Κάποιος εξίσου κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει, πως βλέποντας αυτή την εξέλιξη ο ΠΑΟΚ, αποφάσισε να δώσει ένα καλό μάθημα σε όλους. Εξ ου και το… θαύμα της Πέμπτης. Το pdf με τα ονόματα των διαιτητών εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ, και όταν η Ομοσπονδία το επανέφερε, ο ρέφερι της αναμέτρησης Πανιώνιος-Λεβαδειακός ήταν άλλος. Όχι ο Κομίνης, αλλά ο Αλέξανδρος Τσαμπούρης.

H ΚΕΔ βεβαίως δεν ασχολείται με τους κακοπροαίρετους, και στα πρώτα τηλέφωνα δικαιολόγησε την «αλλαγή» κάνοντας λόγο για τραυματισμό. Το ίδιο ανέφερε και στην ανακοίνωση της. Με τους κακοπροαίρετους δεν ασχολείται επίσης και ο ίδιος ο Κομίνης, πόσο μάλλον, τώρα που έχει χαρές μιας και μόλις γέννησε η σύζυγος του.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Γεμίσαμε κακούς ανθρώπους με βρώμικο μυαλό, ή τελικά η μπόχα της Εξυγίανσης είναι τέτοια που πλέον δεν κρύβεται με… αποσμητικά χώρου; Μην ανησυχείς, ο Παράγκας είναι εδώ για να σου δώσει όλες τις απαντήσεις.

Πρωτοφανή πράγματα έγιναν αγαπητέ, πριν από λίγη ώρα στην ΚΕΔ. Ο Κομίνης ορίστηκε στον αγώνα Πανιώνιος- Λεβαδειακός. Για πρώτη φορά μετά τα τραγελαφικά γεγονότα στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που διέκοψε οριστικά στις 11 Μαρτίου.

Ο ορισμός του ήταν ξεκάθαρα επίδειξη δύναμης της ΑΕΚ. Μία εβδομάδα πριν από την διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Νότου που αλωνίζει το τελευταίο διάστημα στη διαιτησία θέλησε να στείλει ηχηρό μήνυμα μέσω της επιτροπής διαιτησίας εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης του επόμενου Σαββάτου.

Η αντίδραση του Βορρά ήταν σχεδόν άμεση. Αυτή την φορά μπορεί να μην υπήρχε Ιβάν με όπλο για να μπουκάρει αλλά έγινε αλλιώς η δουλειά. Πιο …πολιτισμένα και γρήγορα.

Το όνομα του Κομίνη εξαφανίστηκε από το παιχνίδι! Ο διεθνής διαιτητής αντικαταστάθηκε από τον Τσαμούρη. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο γκολ της ΑΕΚ και κέρδισε κατά κράτος τις εντυπώσεις. Έστειλε το δικό μου μήνυμα για το μεταξύ τους ντέρμπι, στο ΟΑΚΑ.

Θα διαβάσετε και θα ακούσετε πολλά, που δεν ισχύουν, για να δικαιολογηθεί η αλλαγή που έγινε. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Βορράς δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί άλλα κόλπα από τον Νότο. Η επόμενη κόντρα, που έχει ήδη ξεκινήσει, αφορά τον ορισμό του διαιτητή που θα σφυρίξει τον τελικό.

Μην σας φανεί παράξενο αν αλλάξει ο ρέφερι μία ή δύο φορές μέχρι να γίνει το ματσάκι. Ήταν να μην γίνει η αρχή με τον Κομίνη. Η ΚΕΔ φυσικά έγινε ρεντίκολο. Και η ΕΠΟ, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Δουλειά της. Το έχουμε συνηθίσει πια. Ο Κομίνης έγινε.. αλλαγή όπως άλλαξε αυτός το σκορ στα αποδυτήρια. Βαδίζει στον δρόμο που εκείνος χάραξε.

Η …εξυγίανση πέρασε πλέον σε άλλο επίπεδο. Ο Κομίνης ήταν και τέταρτο διαιτητής και παρά τέταρτο δήλωσε κώλυμα. Η ΚΕΔ έχασε κυριολεκτικά τον έλεγχο και ξεφτιλίστηκε ανεπανόρθωτα.

Να τους χαιρόμαστε. Και να τους χαίρεται και ο Πρωθυπουργός μας, που χάρη στη δική του παρέμβαση… σώθηκε το ποδόσφαιρο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ