Αποκάλυψη: Ο Κουρμπέλης κοντά στο «αντίο» – Στα χέρια του 3ετές συμβόλαιο με 3.000.000 € από την Τραμπζονσπόρ

Αποκάλυψη: Ο Κουρμπέλης κοντά στο «αντίο» – Στα χέρια του 3ετές συμβόλαιο με 3.000.000 € από την Τραμπζονσπόρ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει πρόταση - μαμούθ από την Τραμπζονσπόρ και σκέφτεται σοβαρά να γίνει συμπαίκτης των Μπακασέτα, Σιώπη.

Πριν από λίγες ημέρες έκανε δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση. Επί της ουσίας επέκρινε τον Παναθηναϊκό, προπονητή και διοίκηση, για το γεγονός ότι οι Πράσινοι δεν ενισχύθηκαν περισσότερο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μπορεί να μην ήθελε να ακουστεί έτσι, αλλά έτσι ακούστηκε. Όπως και να έχει, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, περί ου ο λόγος, ως αρχηγός των Πράσινων, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Εκτός κι αν δεν τον ενδιαφέρει, πλέον. Εκτός κι αν ισχύουν τα σενάρια που τον θέλουν να έχει ήδη επιλέξει την επόμενη ομάδα του.

Είναι ανακοινωμένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την τελική του πρόταση στον ποδοσφαιριστή του, θέλοντας να αφήσει στην άκρη τα παιχνίδια και τους… πλειστηριασμούς. Και με σκοπό να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Μια πρόταση που ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ τον χρόνο και καθιστά τον Ελληνα ποδοσφαιριστή έναν από τους καλά αμειβόμενους παίκτες του ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο… νέος Πάπας που τσεκάρει ο Μπαρτζώκας για τη επόμενη σεζόν (vids)

Είναι σαφές ότι η ΑΕΚ έχει προσεγγίσει τον 29χρονο (02/11/1993) διεθνή αμυντικό μέσο. Ποσά δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση από τους Κιτρινόμαυρους να κάνουν μια καλή «κλοπή» στον Παναθηναϊκό, και για λόγους εντυπώσεων και για λόγους… εκδίκησης, λόγω της επίθεσης του Γιάννη Αλαφούζου στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει to10.gr, ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε η ΑΕΚ είναι το φαβορί για να πάρει την υπογραφή του. Διότι όπως προκύπτει από καλά πληροφορημένες πηγές, ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι μια ανάσα από το να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα που τον διεκδικεί εδώ και ενάμιση χρόνο: Την Τραμπζονσπόρ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύλλογος της Τραπεζούντας θα μεγαλώσει την ελληνική «παροικία» του. Και ο Κουρμπέλης θα γίνει μόνιμος κάτοικος Τουρκίας, έχοντας για παρέα τους Μπακασέτα και Σιώπη. Εκτός κι αν ο τελευταίος κάνει την… αντίθετη πορεία. Διότι δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Ελληνα χαφ της «Τραμπ»! Τον οποίο έχει σε εκτίμηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τοις οικονομικές λεπτομέρειες της υπόθεσης Κουρμπέλη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Τραμπζονσπόρ του προσέφερε 3ετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές που πλησιάζουν τα 3.000.000 € και με σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων, ομαδικών και ατομικών. Μάλιστα, λέγεται ότι μένουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες, έως ότου τελειώσει και τυπικά η μετακίνησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ