Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Άμραμπατ στην ΑΕΚ

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Άμραμπατ στην ΑΕΚ

Ο Νόρντιν Άμραμπατ δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ενδέχεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νόρντιν Άμραμπατ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του Μαροκινού άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρά το ότι πρόθεση της Ένωσης είναι να τον κρατήσει για ακόμη έναν χρόνο στις τάξεις, αυτό πολύ δύσκολα θα συμβεί.

Ο έμπειρος άσος έχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα το οποίο πιθανότατα θα τον αναγκάσει να επιστρέψει στην Ολλανδία όπου είναι η βάση του. Έτσι, η ΑΕΚ θα κληθεί να καλύψει το κενό του με κάποια προσθήκη, η οποία φαίνεται πως έχει ήδη αποφασισθεί.

Διαβάστε επίσης: Πρωταθλήτρια με λυτρωτή Μουσιάλα η Μπάγερν μετά από επική αυτοκτονία της Ντόρτμουντ – Υποβιβάστηκε η Σάλκε

Αυτός που θα καλύψει το κενό του Άμραμπατ στο ρόστερ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Χουάν Ιτούμπε ο οποίος αποχώρησε από τον Άρη και είναι ελεύθερος. Εδώ και καιρό ο Παραγουανός έχει τραβήξει την προσοχή της Ένωσης και φαίνεται πως θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

O ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον Ματίας Αλμέιδα ο οποίος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ενώ στα υπέρ του Ιτούρμπε είναι και το γεγονός πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» όταν οριστικοποιηθεί ότι δεν θα συνεχίσει ο Άμραμπατ στους νταμπλούχους Ελλάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ