Από την μια τον «κόβουν» από την άλλη τον διαφημίζουν…

Από την μια τον «κόβουν» από την άλλη τον διαφημίζουν…

Δεν… χωράει στην Εθνική του Πογιέτ ο Φορτούνης αλλά χωράει στην διαφημιστική καμπάνια της ΕΠΟ… Μόνο στην ΕΠΟ του Μπαλτάκου συμβαίνουν αυτά!

Θα πει κανείς λεπτομέρεια μπροστά στους… δεινόσαυρους που έχουν επιστρέψει στην ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου. Με όλα όσα συμβαίνουν στην «πρώτη γραμμή» από την συγκεκριμένη διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι πταίσμα το θέμα της ιστορίας μας. Αλλά δείχνει πως ακριβώς λειτουργούν σε όλα τα επίπεδα. Ένα μπάχαλο πραγματικό.

Όπως γνωρίζετε ο Πογιέτ αποφάσισε ξαφνικά πως ο Κώστας Φορτούνης που ήταν κανονικά στις επιλογές του στα ματς του Μαρτίου και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν… χωράει πλέον στα πλάνα του. Όχι γιατί ξαφνικά πήρε ελληνικό διαβατήριο ο… Μέσι αλλά γιατί τώρα ο Πογιέτ θυμήθηκε πως αν πάρει τον Φορτούνη θα πρέπει να αλλάξει το σύστημα σε 4-2-3-1 και δεν θέλει να το κάνει. Μιλάμε για επιχείρημα τρίτης δημοτικού. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας.

Διαβάστε επίσης: Άρης: To «πόκερ» των αποδεσμεύσεων

Ο Φορτούνης λοιπόν δεν χωράει στην Εθνική του Πογιέτ και του Μπαλτάκου. Μια Εθνική που χρόνια τώρα, με… εξυγιαντική ΕΠΟ έχουν γίνει «όργια» σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί όμως ο Φορτούνης να μην… κάνει στον Πογιέτ αλλά φαίνεται πως κάνει και παρακάνει στην ΕΠΟ που συνεχίζει να τον διαφημίζει. Κανονικά και… βασικό στέλεχος των χορηγούμενων διαφημίσεων της ΕΠΟ για το ιντερνετικό κατάστημα της Ομοσπονδίας.

Διαφημίζει προϊόντα της Εθνικής ομάδας όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική φωτογραφία. Είτε ξεχάστηκαν και την άφησαν να παίζει παρότι δεν είναι μέλος της Εθνικής ο Φορτούνης όχι γιατί είναι τραυματίας αλλά γιατί τον έδιωξαν από αυτή είτε… πείστηκαν από τις δικαιολογίες του Πογιέτ ότι δεν τον υπολογίζει για τα δύο ματς του Ιουνίου και μόνο. Είτε γιατί απλά είναι η ΕΠΟ του Μπαλτάκου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ