Με 15 παίκτες η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Ιρλανδίας και Γαλλίας

Με 15 παίκτες η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Ιρλανδίας και Γαλλίας

Με 15 παίκτες πραγματοποιείται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των προκριματικών του Euro 2024, αφού δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα όσοι έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η Εθνική ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Euro 2024, όπου θα αντιμετωπίσει τις Ιρλανδία (16/6, εντός) και Γαλλία (19/6, εκτός).

Η πρώτη εβδομάδα που είχε ο Γκουστάβο Πογέτ για να προπονήσει και να καταστρώσει τα σχέδιά του για τα δύο ματς, ολοκληρώνεται με αρκετές απουσίες. 15 από τους κληθέντες ποδοσφαιριστές δίνουν το παρών στις προπονήσεις, με τους υπόλοιπους να έχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Ο ατζέντης του Χεζόνια φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον Κροάτη για τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά οι παίκτες που προπονούνται με την Εθνική: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο Ουρουγουανός Ομοσπονδιακός τεχνικός περιμένει σταδιακά και την ενσωμάτωση των Οδυσσέα Βλαχοδήμου, Παντελή Χατζηδιάκου, Κώστα Τσιμίκα, Γιάννη Παπανικολάου, Δημήτρη Λημνιού, Βαγγέλη Παυλίδη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ώστε να μπορεί να δουλέψει σε σχήματα και στα ζευγάρια παικτών που θα αγωνιστούν σε κάθε θέση, ώστε να παρουσιαστεί μια ομάδα με τη μεγαλύτερη δυνατή ομοιογένεια,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ