Η Σερβέτ, ο Μαρτίνεθ, η Λουκέρνη και ο Μαρτίνς… (vid)

Η Σερβέτ, ο Μαρτίνεθ, η Λουκέρνη και ο Μαρτίνς… (vid)

Αν η Γκένκ επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει κόντρα σε Ελβετική ομάδα την ευρωπαϊκή του πορεία. Όπως όταν ξεκινούσε το προηγούμενο επιτυχημένο πρότζεκτ...

Μια μέρα μετά την ανάληψη, και επίσημα, της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξέρει στο… 50% τον πρώτο αντίπαλό του. Το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού θα γίνει είτε απέναντι στην Γκενκ είτε στην Σερβέτ όπως προέκυψε από την σημερινή κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 10 Αυγούστου λοιπόν στο Καραϊσκάκη (σ.σ. υπάρχει το Σούπερ Καπ Ευρώπης στις 16 στο Φαληρικό στάδιο) ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα γράψει το ματς Νο1 πιθανότατα με την Σερβέτ αν επιβεβαιώσει η Γκενκ τον ξεκάθαρο τίτλο του φαβορί που έχει. Με τον Ισπανό τεχνικό να έχει το ίδιο ακριβώς ξεκίνημα με αυτό του Πέδρο Μαρτίνς στο προηγούμενο επιτυχημένο πρότζεκτ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι δύο Λάτιν στράικερ για τον Ολυμπιακό! (vid)

Τότε ήταν η Λουκέρνη που είχε βρεθεί στον δρόμο των Πειραιωτών για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ξανά στις αρχές Αυγούστου ένα βήμα πριν από τα πλέι οφ. Με τον Ολυμπιακό να παίρνει δύο εύκολες νίκες και μαζί την πρόκριση στο ιδανικό ξεκίνημα του Μαρτίνς σε μια εποχή που έμελλε να φέρει στον σύλλογο τρία πρωταθλήματα, κύπελλο και σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές.

Φέτος ο Ολυμπιακός ξεκινάει ένα νέο πρότζεκτ με Ισπανική σφραγίδα με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο και τον Κορδόν ως αθλητικό διευθυντή με στόχο να δημιουργήσει ξανά μια πανίσχυρη ομάδα που θα φέρει επιτυχίες και θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Και αν πιστεύει κανείς στις συμπτώσεις θα είναι σίγουρα ευχάριστη αν η Σερβέτ βρεθεί στο δρόμο και η ιστορία πάρει τον δρόμο που είχε πάρει και τότε με την Λουκέρνη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ