Αυτοί είναι οι δύο Λάτιν στράικερ για τον Ολυμπιακό! (vid)

Αυτοί είναι οι δύο Λάτιν στράικερ για τον Ολυμπιακό! (vid)

Η πρώτη προτεραιότητα των «ερυθρολεύκων» είναι η άμεση ενίσχυση στην γραμμή κρούσης – Τα δύο ονόματα που έχουν στη λίστα τους Μαρτίνεθ και Κορδόν…

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήρθε, ανακοινώθηκε και… σήκωσε ήδη μανίκια για την δημιουργία του δικού του Ολυμπιακού. Εδώ και μέρες όπου είχε πια συμφωνήσει με τον Κορδόν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πειραιωτών έχει βάλει σε εφαρμογή το πλάνο του που ξέχωρα από την αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ έχει να κάνει και με τις απαραίτητες μεταγραφές σε θέσεις κλειδιά.

Η πρώτη προτεραιότητα των Μαρτίνεθ και Κορδόν είναι η άμεση ενίσχυση στην γραμμή κρούσης καθώς εκεί οι ερυθρόλευκοι έχουν μείνει μόνο με τον Ελ Αραμπί και τον νεαρό και ταλαντούχο Κωστούλα που θα πάρει μέρος στην προετοιμασία.

Διαβάστε επίσης: Μαθαίνει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός – Κληρώνει και για τον Ολυμπιακό!

Ήδη στο «τραπέζι» για τους ερυθρόλευκους έχουν πέσει αρκετές προτάσεις όπως ο Ντελόρ της Νις ενώ όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό έχει ήδη ενεργοποιηθεί ήδη η λίστα των Κορδόν και Μαρτίνεθ.

Όπως τονίζεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο του «Κόκκινου Πρωταθλητή» ήδη υπάρχουν δύο ονόματα που εξετάζει ο προπονητής του Ολυμπιακού από την Λάτιν αγορά. Πρόκειται για τους Γουίλιαμ και Ματσίς (αμφότεροι έχουν ισπανικά διαβατήρια) που τους ξέρουν καλά και εξετάζονται διεξοδικά εν όψει της τελικής επιλογής. Ο Ολυμπιακός που είναι πιθανό να αποκτήσει δύο επιθετικούς.

Ο Ματσίς είναι 30χρονος διεθνής με τη Βενεζουέλα, ακραίος επιθετικός (38 συμ/9 γκολ) που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της επίθεσης. Από τον Ιανουάριο του 2023 αγωνίζεται στη Βαγιαδολίδ με την οποία σε 11 συμμετοχές στη La Liga είχε δύο ασίστ, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί σε 136 ματς (16 γκολ και 18 ασίστ) για λογαριασμό των Γρανάδα και Λεγανές.

Είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Μαρτίνεθ καθώς συνυπήρξαν για δύο σεζόν στη Γρανάδα (2019-2021), με τον Βενεζουελάνο να έχει αρκετά καλές σεζόν και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει στη ομάδα του και πως να τον αξιοποιήσει.

 

Ο άλλος είναι ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν Ζοσέ, ο ύψους 1.89μ επιθετικός της Μπέτις. Φέτος πέτυχε 6 γκολ και 1 ασίστ σε 39 εμφανίσεις με τους Μπέτικος. Στα 31 του έχει καριέρα 10 ετών στη La Liga ξεκινώντας την καριέρα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχοντας συνολικά 72 γκολ και 21 ασίστ σε 234 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό των Σαραγόσα, Λας Πάλμας, Μπέτις και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αποκτήθηκε από τους Μπέτικος το 2021 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σαν δανεικός, αλλά η πολύ καλή χρονιά του έπεισε τους Σεβιγιάνους να δαπανήσουν το περασμένο καλοκαίρι 10 εκατ. ευρώ. Η φετινή σεζον που ολοκληρώθηκε όμως ήταν μέτρια, με αποτέλεσμα να έχει παρθεί η απόφαση να παραχωρηθεί ως δανεικός για τη νέα σεζόν, αφού το υψηλό του συμβόλαιο εκπνέει το 2026.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κορδόν έφερε τον Γουίλιαν στην Μπέτις το 2021, κάτι που σημαίνει ότι και για αυτόν τον ποδοσφαιριστή υπάρχει λεπτομερής εικόνα των δυνατοτήτων του και του τι μπορεί να προσφέρει στη γραμμή κρούσης των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ