Μπακασέτας: Οι Τούρκοι λένε, αλλά…

Μπακασέτας: Οι Τούρκοι λένε, αλλά…

Ο Τάσος Μπακασέτας έγινε ξαφνικά το πρόσωπο της ημέρας. Αλλά για τους… λάθος λόγους. Η Τραμπζονσπορ τα ρεπορτάζ για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και…

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για τον Τάσο Μπακασέτα. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα και λαμβάνει μέρος σε μια σπουδαία ημερίδα στο ίδρυμα Νιάρχος. Το ετήσιο συνέδριο Nostos, με βασικό θεματικό άξονα την ψυχική υγεία να αποτελεί κύριο θεματικό άξονα.

Πάνω από 100 ομιλητές, μεταξύ τους αθλητές, καλλιτέχνες, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες, θα επικεντρωθούν σε θέματα όπως η ενδυνάμωση της ψυχικής υγείας των νέων, ο ρόλος της τεχνολογίας στην ενίσχυση της πρόσβασης σε υποστηρικτικές παροχές, αλλά και η σημασία της δημιουργικής έκφρασης και του αθλητισμού στην αντιμετώπιση του τραύματος.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι Γκάρι Κασπάροφ, το πρώην μέλος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Πάτρικ Κένεντι. Τι είπες αναγνώστη μου; Νύσταξες;

Λάθος σου, αν σε ενδιαφέρει η πραγματικότητα του αρχηγού της εθνικής ομάδας. Διότι όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν από το πρωί για εκείνον μάλλον δεν έχουν καμία ουσιαστικά σχέση με την αλήθεια. Όλα αυτά τα ρεπορτάζ από την Τουρκία που υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός κλπ μπήκαν στην διεκδίκηση του.

Τι λέει το (πραγματικό) ρεπορτάζ; Ότι ο Μπακασέτας έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο στην Τραμπζονσπόρ. Και ότι αν είναι να φύγει εκεί, θα το κάνει μόνο για ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το Τουρκικό και τέλος πάντων όχι για το Ελληνικό. Δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο 30χρονος μεσο-επιθετικός. Δεν τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

Μεταξύ μας λοιπόν; Μάλλον μικρό καλάθι για όσα αναφέρουν οι γείτονες. Άλλωστε δεν πατά ιδιαίτερα και στην λογική αυτή η ιστορία. Ο Παναθηναϊκός μόλις ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος είναι ένα κλασικό 10άρι παλαιάς κοπής. Και ο Ολυμπιακός έχει τον Κώστα Φορτούνη που από τον περασμένο Γενάρη όχι μόνο επέστρεψε δυναμικά, αλλά έδειξε και ότι είναι ακόμη «κάνω τη διαφορά» μεσο-επιθετικός.

Οπότε μάλλον δεν βγαίνει και η… πράξη. Τέλος πάντων δεν θα σου πω εγώ τι να διαβάζεις. Σου λέω όμως τι ισχύει ΣΗΜΕΡΑ με τον ποδοσφαιριστή. Τα υπόλοιπα είναι δική σου επιλογή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ