Στα πράσινα ο Παπαπέτρου- Ο Ερναγκόμεθ στο Νο1 της λίστας του Αταμάν

Στα πράσινα ο Παπαπέτρου- Ο Ερναγκόμεθ στο Νο1 της λίστας του Αταμάν

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις το Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό μονοπάτι- Πρώτος στόχος ο Ισπανός σέντερ...

Με γκάζια ο Ολυμπιακός, με γκάζια και ο Παναθηναϊκός σε ένα καλοκαίρι από τα παλιά για το ελληνικό μπάσκετ γεμάτο από πρωτοσέλιδα και φοβερές μεταγραφικές ιστορίες που ανεβάζουν ψηλά το θερμόμετρο. Και όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός του ολοένα και ανεβάζει και τον πήχη.

Και αν οι Ερυθρόλευκοι έχουν το πλεονέκτημα να πατούν πάνω στον ισχυρό κορμό τους και να αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για όλους τους παίκτες πρώτης γραμμής της Euroleague; Οι Πράσινοι με το μεγαλύτερο μπάτζετ που διέθεσαν εδώ και χρόνια ψάχνουν τρόπο για τη δική τους ρελάνς έχοντας βεβαίως την υποχρέωση να ξεκινήσουν από την αρχή.

Διαβάστε επίσης: Mundo Deportivo: «Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού στον Σλούκα»

Τι λέει ως τώρα ο λογαριασμός της ομάδας του Εργκίν Αταμάν; Ματίας Λεσόρ, Λούκα Βιλντόζα, Κώστας Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Μωραΐτης. Αναμένεται όμως άμεσα να φουσκώσει και άλλο. Γιατί; Διότι φαίνεται πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό και η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Έχει συμφωνήσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο διεθνής φόργουορντ που πέρασε την προηγούμενη σεζόν στην Παρτιζάν υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Και φυσικά η ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΟΑΚΑ αφενός ενισχύει τον νέο ελληνικό κορμό, αφετέρου προσθέτει στο rotation του Αταμάν έναν από τους λίγους Έλληνες επιπέδου Euroleague. Κίνηση ουσίας αν μη τι άλλο.

Βεβαίως οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τα… μεγάλα ψάρια της μεταγραφικής λίμνης. Να πληροφορηθούν ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι του Αταμάν. Με την ευκαιρία λοιπόν; Οι ατζέντηδες πλέον θεωρούν πως υπάρχει Νο1 στη λίστα. Και αυτός δεν είναι ούτε ο Μάριο Χεζόνια, ούτε κάποιος άλλος παίκτης Euroleague. Η πρώτη και βασική στόχευση του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή αφορά στον Γουίλι Ερναγκόμεθ.

Τον Ισπανό φόργουορντ-σέντερ που πριν από μερικά 24ωρα έμεινε ελεύθερος από τους Πέλικανς. Θέλει ο συγκεκριμένος να μείνει στο ΝΒΑ. Αυτή τη στιγμή όμως οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ευρώπη είναι περισσότερες από ποτέ. Ο 29χρονος ψηλός ξεχώρισε στο προηγούμενο Eurobasket έχοντας κατά μέσο όρο 17.2 πόντους και 6.9 ριμπάουντ με 64% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα και 81% στις βολές. Αντίστοιχα στο ΝΒΑ μετράει 344 ματς με 7.3 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 53% στα σουτ εντός παιδιάς. Για τον Ισπανό ενδιαφέρεται και η Φενέρ. Φαίνεται όμως ότι η pole position ανήκει στους Πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ