Ολυμπιακός: Και ο Ντόρσει περιμένει…

Ολυμπιακός: Και ο Ντόρσει περιμένει…

Οι τέσσερις ώρες δεν έφτασαν σε Αγγελόπουλους και Σλούκα και η «απόφαση» του Έλληνα γκαρντ ακόμη… αναμένεται. Και από τους φίλους του Ολυμπιακού. Και από τον Τάιλερ Ντόρσει.

Δίχως λευκό καπνό ολοκληρώθηκε η 4ωρη συνάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων με τον Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ μίλησε με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού για όλα, αποχωρώντας όμως από τα γραφεία της Arcadia ξεκαθάρισε «πως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα υπάρξει και νέο ραντεβού». Και όταν μετά από ένα τέτοιο απογευματινό σίριαλ μένουν όλα ανοιχτά; Η αγωνία προφανώς πιάνει… κόκκινο.

Αγωνία για τους φίλους του Ολυμπιακού που περιμένουν να δουν αν ο 33χρονος θα υπογράψει το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του με την ομάδα που ανδρώθηκε και εκτοξεύτηκε στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε τον Εμβιλά ο Ολυμπιακός

Αγωνία για ομάδες σαν την Φενέρ και τη Μπαρτσελόνα που έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του –με τους Τούρκους μέρες τώρα να προβάλουν ως το μεγάλο φαβορί-. Αγωνία και για τον Τάιλερ Ντόρσει με έναν τρόπο καθώς αν ο Σλούκας αποχωρίσει όλα δείχνουν ότι ο ομογενής γκαρντ παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για το μεγάλο λιμάνι.

Αυτός θα είναι δεδομένα ο πρώτος στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα αν κληθεί να αντικαταστήσει -μετά τον Σάσα Βεζένκοφ- και τον Κώστα Σλούκα. Ο Νίκολα Μίροτιτς για τον Σάσα, ο Ντόρσει για τον Έλληνα γκαρντ.

Φυσικά το θέμα του Σλούκα δεν τελείωσε. Αν είχε συμβεί, θα το έλεγε. Ο ίδιος ενημέρωσε για την πιθανότητα νέου ραντεβού. Το οικονομικό κομμάτι δεν αποτελεί αυτήν τη στιγμή τροχοπέδη στο ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Το θέμα από την πρώτη στιγμή ήταν ο «ρόλος» και τα λεπτά συμμετοχής στο πλάνο του προπονητή. Κάθε πρόβλεψη λοιπόν σαφώς και εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ