Το πέναλτι του… Τσατάλη, το πάρτι στα social και το «γλέντι» του Καραπαπά (vid)

Το πέναλτι του… Τσατάλη, το πάρτι στα social και το «γλέντι» του Καραπαπά (vid)

Συνέβη στην μετάδοση στο ΑΕΚ TV του φιλικού των «κιτρινόμαυρων» με την «βουτιά» του Μοχαμαντί και τον σχολιασμό για… Όσκαρ του σπίκερ – υπεύθυνου γραφείου Τύπου της ΠΑΕ.

Όπως συνηθίσει κανείς. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο άλλωστε της εποχής μας η αλήθεια δεν κρύβεται. Σαν την χαρά του Τάσου Τσατάλη όταν ο Μοχαμαντί «βούτηξε» και ο διαιτητής στο φιλικό της ΑΕΚ με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έδειξε πέναλτι. Και δεν λέμε, λογικό να χαίρεται ο σπίκερ-υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΑΕΚ για το πέναλτι. Αλλά ποιο πέναλτι;

Δεν το είδε ο άνθρωπος θα πουν οι άλλοι. Και άντε δεν είδε στο ζωντανό πως η «βουτιά» ήταν 2 μέτρα εκτός περιοχής σε φάση που καλά-καλά δεν υπάρχει και φάουλ. Αλλά στο πρώτο ριπλέι; Στο δεύτερο ριπλέι; Στο τρίτο ριπλέι; Φάνηκε από το ζωντανό ότι είναι καθαρό πέναλτι είπε ο Τάσος ο Τσατάλης παρότι έπεφτε το ένα ριπλέι μετά το άλλο και έδειχνε την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης: «Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ, στα κάγκελα οι οπαδοί με Σαββίδη: «Βλέπουμε ξανά ένα μπάχαλο, ακατανόητες κινήσεις από τη διοίκηση»

Εν τέλει ο Τάσος ο Τσατάλης αφού είδε τους Κροάτες να διαμαρτύρονται και τον διαιτητή να το ξανασκέφτεται άρχισε να το αλλάζει. Αλλά όχι και με μεγάλη σιγουριά, «φαίνεται να είναι οριακά εκτός περιοχής» είπε ο άνθρωπος και κάπου εκεί το τερμάτισε.

Και είναι να απορεί κανείς, αν σε ένα φιλικό της πλάκας βλέπεις και ονειρεύεσαι πέναλτι ακόμη και μετά από 2-3 ξεκάθαρα ριπλέι, τι θα βλέπεις και θα ονειρεύεσαι στα επίσημα ματς;

Όπως μάθει βεβαίως ο καθένας, είναι άλλωστε διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ…

Η πλάκα είναι πως στα social γίνεται πάρτι με το… πέναλτι του Τσατάλη. Πραγματικός χαμούλης. Την ίδια ώρα ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπάπας τον «γλέντησε» με post του στα social.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ