Οταν η ΑΕΚ χαρακτήριζε «αστεία» τα σενάρια απόκτησης του Βιλένα

Οταν η ΑΕΚ χαρακτήριζε «αστεία» τα σενάρια απόκτησης του Βιλένα

Ο Τόνι Βιλένα είχε ακουστεί για την ΑΕΚ, αλλά...

Μεταγραφική έκπληξη από τον Παναθηναϊκό. Από το πουθενά η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνονιτς, κινήθηκε αθόρυβα, κάνοντας δικό της τον Τόνι Βιλένα. 

Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με έναν παίκτη που έχει φάει με το… κουτάλι τα ευρωπαϊκά γήπεδα (Φέγενορντ, Κράσνονταρ, Σαρλενιτάνα, Εσπανιόλ). Και με έναν παίκτη που διακρίνεται για τα σύγχρονα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Διαβάστε επίσης: Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Έλληνα φόργουορντ και η… σφήνα ιταλικής ομάδας

Στα «πράσινα» λοιπόν ο 28χρονος μέσος, που η μοίρα τον έφερε τελικά στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, που είχε φτάσει κοντά στην υπογραφή του το 2016. Είναι και η ΑΕΚ. Που είχε σκαλίσει την περίπτωσή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το 2022.

Τι ανέφεραν τότε τα ρεπορτάζ; Ότι η τότε ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη χτύπησε την πόρτα της Κράσνονταρ για τον Τόνι Βιλένα. Ποια η αντίδραση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στις φήμες και τα σενάρια; «Είναι αστείο και να το συζητάμε», σχολίαζαν από το κιτρινόμαυρο περιβάλλον, βάζοντας… φρένο στην περίπτωση του κεντρικού χαφ της ρωσικής ομάδας. Ενα σχόλιο που είχε προκαλέσει μπόλικο εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Καθώς «φωτογράφιζε» μια αδυναμία της Ενωσης να προσεγγίσει έναν τέτοιου είδους παίκτη.

Η τότε «πολιτική» της ΑΕΚ δεν επέτρεπε και πολλά οικονομικά ανοίγματα στο μεταγραφικό πεδίο. Και με τον Τόνι Βιλένα ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, οι «κιτρινόμαυροι» απέκλειαν κάθε πιθανότητα απόκτησής του.

Τελικά, ενάμιση χρόνο μετά, ο νεαρός χαφ πήρε τον δρόμο για την Ελλάδα. Αλλά για τον Παναθηναϊκό και όχι για την ΑΕΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ