Ούτε συζήτηση ο Αταμάν για Αγραβάνη: Ήταν ο πρώτος που «έκοψε»

Ούτε συζήτηση ο Αταμάν για Αγραβάνη: Ήταν ο πρώτος που «έκοψε»

Η αλήθεια για τον Δημήτρη Αγραβάνη και το σύντομο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό. Ποια η στάση του Αταμάν στην υπόθεση...

Τέλος και τυπικά, λέει, ο Δημήτρης Αγραβάνης από τον Παναθηναϊκό. Ενημερώθηκε επίσημα από την ομάδα του Ερκγίν Αταμάν ότι δεν υπολογίζεται και τέλος πάντων πρέπει να ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες. Μεταξύ μας; Και πολύ άργησε αυτή η ανακοίνωση.

Διότι ο Αταμάν το ξέκοψε στον Παναθηναϊκό από την πρώτη στιγμή. Για όλους συζήτησε το ενδεχόμενο παραμονής, πολύ πριν ξεκινήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Όχι όμως και για τον Αγραβάνη. Είναι αυστηρά… μπασκετική η επιλογή του Τούρκου τεχνικού; Ίσως. Άλλωστε εδώ και μήνες οι Πράσινοι είχαν εξασφαλίσει τον Ντίνο Μήτογλου σε περίπτωση που έπεφτε η τιμωρία του. Και ο Μήτογλου με τον Αγραβάνη έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.

Διαβάστε επίσης: Τανούλη και στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για τον αδερφό του σέντερ

Μπορεί όμως η υπόθεση να μην έχει κάνει αποκλειστικά με την ικανότητα στο παρκέ (sic). To θέμα βεβαίως σε αυτή την υπόθεση δεν είναι ο Παναθηναϊκός, που αν ο Αταμάν έλεγε «οκ» είχε όλη την διάθεση να τον κρατήσει. Το θέμα είναι ότι ο Αγραβάνης στα 28 του και ενώ για το ταλέντο του ούτε λόγος βρίσκεται ξανά σε δύσκολη θέση στην καριέρα του.

Τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση το ερυθρόλευκο κοινό, ως ότου φόρεσε τα Πράσινα. Τον συνήθισαν και εκεί αλλά τώρα πρέπει να φύγει. Και στην Ελλάδα ομάδα που να καλύπτει τις φιλοδοξία του δύσκολα θα βρει. Και το εξωτερικό όταν το δοκίμασε δεν του ταίριαξε καθόλου.

Κανονικός μπελάς λοιπόν αυτή η εξέλιξη. Βέβαια το ήξερε καιρό ότι δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και ήδη ψάχνει. Αλλά το τι ακριβώς μπορεί να βρει, είναι κάτι που θα χρειαστεί λιγάκι χρόνος για να το μάθουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ