Ολυμπιακός: Άναψε… φωτιές το twitter για τον Εζέ

Ολυμπιακός: Άναψε… φωτιές το twitter για τον Εζέ

Διαδοχικά report απο την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Ουρακάν για την απόκτηση του Σαντιάγκο Εζέ

Είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για το μεταγραφικό deal του καλοκαιριού; Οι Ερυθρόλευκοι δίνουν αύριο βράδυ τον πρώτο κρίσιμο αγώνα τους κόντρα στην Γκενκ με θέα το εισιτήριο για τα playoffs του Europa League, το twitter όμως έχει πάρει… φωτιά για χάρη τους αυστηρά για λόγους μεταγραφικούς.

Διαβάστε επίσης: Πως ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Καρντόνα

Διαδοχικά report απο την Αργεντινή εδώ και λίγη ώρα υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της Ουρακάν αναφορικά με την απόκτηση του Σαντιάγκο Εζέ.

Αφετηρία αυτής της διαδικασίας; Το τιτίβισμα του δημοσιογράφου German Garcia Grova που μιλά μετά βεβαιότητας για deal των Ερυθρόλευκων με την ομάδα της Αργεντινής για τον 21χρονο κεντρικό χαφ που η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 8-9 εκατ ευρώ. Είναι χαρακτηριστική η πρόταση που έκανε για τον νεαρό άσο πριν απο μερικές ημέρες η Άντερλεχτ (8 εκατ ευρώ) δίχως να μπορέσει να φέρει και το επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα.

Ο Εζέ είναι ο αρχηγός της Ουρακάν και το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αργεντινής έχει διάρκεια ως το 2024. Αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις «κεντρικές» θέσεις της μεσαίας γραμμής, είτε σαν 6αρι, είτε σαν 8αρι είτε ακόμη και σαν 10αρι.

Eίναι διεθνής με την U23 της «Mπλανκοσελέστε» και πλην της Άντερλεχτ ενδιαφέρον για εκείνον έδειξε το προηγούμενο διάστημα και η Μπενφίκα. Με βάση όσα αναφέρονται στο twitter ο Εζέ δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στην χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Φυσικά μένει να δούμε τι λέει και ο Ολυμπιακός για όλα αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ