Σαν τους «τουρίστες» της ΕΠΟ δεν έχει…

Σαν τους «τουρίστες» της ΕΠΟ δεν έχει…

Το... ΕΠΟ tours στις επάλξεις την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο ψάχνει λύσεις στα σοβαρά του προβλήματα... Οι τουρίστες, Μπαλτάκος, Φιλιππούσης έφυγαν για τις κληρώσεις με λεφτά της ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ του Μπαλτάκου στα καλύτερα της… Ναι, αναγνώστη μου γιατί ο Τάκης ο Μπαλτάκος και ο Τζακ ο Φιλιππούσης άρχισαν τα ταξίδια της σεζόν 2023-24. Τουρισμός για πάντα ένα πράγμα από τους μεγάλους τουρίστες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με λεφτά της ΕΠΟ βεβαίως-βεβαίως! Τι και αν το ελληνικό ποδόσφαιρο ψάχνει λύσεις σε σοβαρά προβλήματα; Τι και αν η ΕΠΟ θα έπρεπε, όφειλε για την ακρίβεια, να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά προβλήματα που πηγάζουν από την ανικανότητα της;

Στα παλιά τους τα παπούτσια λέμε. Τουρίστες με τα λεφτά της ΕΠΟ. Που πάνε οι άνθρωποι; Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από το αεροδρόμιο αναμένουν την πτήση για τα ξένα. Όχι δεν αποφάσισαν να μας αδειάσουν την γωνιά, από ντροπή έστω για τα… κατορθώματα τους που έχουν ισοπεδώσει το δύσμοιρο το ποδοσφαιράκι μας.

Διαβάστε επίσης: Το κλείσιμο του ρόστερ και το πρώτο πιτ στοπ

Πάνε διακοπούλες να ξεσπάσουν με τα λεφτά της ΕΠΟ πάντα. Πάνε λένε για τις κληρώσεις, για να κρύψουν την τουριστική τους διάθεση. Ποια κλήρωση ρε παιδιά; Της Εθνικής μας ομάδας; Όχι. Των ελληνικών ομάδων λένε για τους ομίλους. Ναι, καλά διαβάζετε. Τώρα για να πω και την κακία μου, αν πρέπει να εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ για παράδειγμα άντε να το καταλάβω. Αλλά από ότι ξέρω και η ΑΕΚ όπως όλες οι ομάδες μας έχουν εκπροσώπους.

Οι Μπαλτάκος και Φιλιππούσης βρήκαν πτήση , τσάμπα πάντα, και μπήκαν μέσα μην χάσουν την ευκαιρία. Ζούνε το όνειρο στις πλάτες της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου μας. Δεν τους θέλει κανείς στην χώρα μας και αυτοί γραπωμένοι στο…σύστημα συνεχίζουν το… έργο τους.

Αντί να ασχοληθούν με την διαιτησία, αντί να πάρουν αποφάσεις για σοβαρά θέματα και να μην μας διασύρουν διεθνώς, αντί να δουν την επαγγελματική διαιτησία που επιθυμεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κάνουν τους τουρίστες.

Ούτε καν χρόνο να ασχοληθούν με την εθνική, έστω το ερασιτεχνικό πόδοσφαιρο που είναι η δουλειά τους, εκεί μην δουν τσάμπα πτήση, τσούπ μπουκάρουν. Όπως μπουκαρουν και στο ελληνικό ποδοσφαιρο με τις πλατες του… συστήματος και το ισοπέδωσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ