Οι τελάληδες της «εξυγίανσης»

Οι τελάληδες της «εξυγίανσης»

Συνεχίζονται οι κωλοτούμπες από τις ορντινάντσες της δημοσιογραφίας που δε βλέπουν, δεν ακούν τίποτα πέρα από τα όσα επιβάλλει η επίσημη «γραμμή».

Δύσκολες ώρες περνάει καλέ μου αναγνώστη το σάιτ που μύρισε τον κρίνο και βάφτισε «εξυγίανση» τα ποδοσφαιρικά παρατράγουδα που ζούμε τον τελευταίο καιρό. Βλέπετε τα παιδιά της Δάφνης του πρώην φρουρού του πράσινου, βαράνε διπλοβάρδιες φροντίζοντας πάντα για το καλό του χαλίφη τον οποίον υπηρετούν.

Έτσι ανάμεσα στις δημοσιογραφικές «επιτυχίες» στις οποίες συγκαταλέγεται η εβδομαδιαία προώθηση της οπαδικής φυλλάδας που εκδίδει η συνασπισμένη πια παρέα των υπαλλήλων του σάιτ, τις τελευταίες ημέρες φροντίζουν να μοιράζουν και μπλουζάκια για το κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα της καρδιάς τσέπης τους.

Την ίδια στιγμή συγκλονισμένη η κοινή γνώμη υποδέχεται το ένα μετά το άλλο τα αποκαλυπτικά άρθρα των Σαλονικιών δημοσιογράφων για το τι έγινε με την «εξυγίανση» και το πώς αυτή κατέληξε στην τουαλέτα.

Οι θεωρίες πολλές και ενδιαφέρουσες καλέ μου αναγνώστη, ωστόσο το σάιτ που γκρέμισε την παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι αυτό που με ιδιαίτερη θέρμη στηρίζει τη νέα παράγκα. Ή τουλάχιστον αυτό που πάει να εξελιχθεί σε υπερμοντέρνα παράγκα, σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις των… έγκριτων παιδιών της Δάφνης.

Βλέπεις καλέ μου αναγνώστη, τα παιδιά του φρουρού του πράσινου και που εσχάτως γουστάρει με τρέλα το ρούβλι, ανακάλυψαν τώρα τελευταία ότι αυτό που αποκαλούσαν με δέος «εξυγίανση» δε διαφέρει τελικά σε τίποτα με το προηγούμενο καθεστώς, αντιθέτως μάλιστα όπως ομολογούν και μόνοι τους πια οι επαναστάτες της φακής, υπήρξαν ορισμοί διαιτητών κατά παραγγελία, υπήρξε τρομοκρατία «και τόσα άλλα περιστατικά που έχουν καταγραφεί ως γεγονότα» όπως γράφει με στόμφο ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ επί προεδρίας Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος την ίδια ώρα πουλούσε σανό στη Θεσσαλονίκη γράφοντας για κλεμμένα κύπελλα και πρωταθλήματα…

Φυσικά οι εποχές έχουν αλλάξει καλέ μου αναγνώστη χάρη στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ενθρόνισε τον «δικό μας» Βαγγέλη Γραμμένο στην προεδρία της ΕΠΟ. Όπως καταλαβαίνεις ο συγκεκριμένος οπαδογράφος φροντίζει πια να επαναλαμβάνει στα κείμενά του ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ο… Χατζηπετρής, αλλά επ’ ουδενί αυτός ο… άγιος άνθρωπος, ο Βαγγέλης Γραμμένος. Σα να μην πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά τον επίσημο διαμεσολαβητή του ΟΗΕ στην Παλαιστίνη.

Το ευτύχημα για εσένα καλέ μου αναγνώστη, είναι ότι δε χρειάζεται να μπλέξεις ανάμεσα στα μπλουζάκια απ’ το πανέρι της λαϊκής, στην προώθηση της οπαδικής φυλλάδας και τις «ειδήσεις» για τις παίκτριες των ριάλιτι.

Δούλεψε για εσένα to10.gr και σου έφερε στο πιάτο όλες τις εξελίξεις όπως τις αποτυπώνουν στα κείμενά τους οι διανοητές της «εξυγίανσης» που το πρωί βλέπουν το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών και το βράδυ πρωτοφανή εγκλήματα.

Γιατί ξέρουμε φίλε αναγνώστη ότι δύσκολα μπορεί να το αντέξει άνθρωπος. Αν παρόλα αυτά όμως επιμένεις, σου αποκαλύπτουμε το απόλυτο μυστικό. Για την ακρίβεια δε χρειάζεται τίποτα φοβερό. Αρκεί όταν διαβάζεις τις στήλες των παιδιών της Δάφνης να ψεκάζεις την οθόνη του υπολογιστή με άρωμα. Για να καλύπτει τη μυρωδιά του βόθρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ