Η μαύρη λίστα του Χιμένεθ

Η μαύρη λίστα του Χιμένεθ

Στην κουβέντα που είχε με τον Μελισσανίδη, ο Ισπανός τεχνικός τον ενημέρωσε ποιους ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζει. Με ένα όνομα-έκπληξη στη μαύρη λίστα του.

Για τα πάντα όλα συζήτησαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Μανόλο Χιμένεθ στην συνάντηση που είχαν στο κότερο του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Ο «τίγρης» μετά την αποχώρηση των Χριστοδουλόπουλου και Γιόχανσον και τη σχεδόν δεδομένη φυγή του Αραούχο, υποσχέθηκε στον Ισπανό προπονητή ότι θα κάνει την οικονομική υπέρβαση να καλύψει τα κενά τους και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Πέρα από την ενίσχυση, στο τραπέζι έπεσε και η «μαύρη» λίστα. Ποιους ποδοσφαιριστές από αυτούς που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό δεν κάνουν στον Χιμένεθ και θα ήθελε την αποχώρηση τους. Φυσικά κάποια πρόσωπα είναι γνωστά και ο Ισπανός το έχει δείξει με τις κινήσεις του. Ενας όμως αποτελεί τεράστια έκπληξη.

Είναι γνωστή η κόντρα του με τον Ογκνιεν Βράνιες, οπότε θα επιθυμούσε την αποχώρηση του, εφόσον βέβαια ερχόταν μια οικονομική πρόταση που θα ικανοποιούσε την ΑΕΚ. Εκτός πλάνου παραμένει ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς, που υπό φυσιολογικές συνθήκες βρισκόταν μόνιμα εκτός 18αδας, ενώ ο Χιμένεθ τόνισε ότι και ο Ελντερ Λόπες δεν πρόσφερε όσα περίμενε από αυτόν και για αυτό αποκτήθηκε τον Ιανουάριο ο Νίκλας Χουλτ. Οπότε και ο Πορτογάλος βρίσκεται στον «αέρα».

Η έκπληξη ήρθε από αλλού. Ο Ισπανός ανέφερε στον Μελισσανίδη το όνομα ενός ποδοσφαιριστή, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ. Του είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στην μεγάλη ΑΕΚ που έχουν και οι δυο στο μυαλό τους. Ο Τίγρης τον έψησε να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην προετοιμασία και εφόσον δεν τον ικανοποιήσει θα δοθεί δανεικός. Το όνομα του θα σας το αποκαλύψουμε όταν φτάσει η κατάλληλη ώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ