Πρόκληση με Παπαδόπουλο στα Γιάννενα – Σήμερα σφυρίζει ΑΕΚ την Κυριακή ορίστηκε ήδη στο VAR για το ΠΑΣ-Ολυμπιακός

Πρόκληση με Παπαδόπουλο στα Γιάννενα – Σήμερα σφυρίζει ΑΕΚ την Κυριακή ορίστηκε ήδη στο VAR για το ΠΑΣ-Ολυμπιακός

Άρχισε τα δικά του ο Μάνταλος παριστάνοντας τον… Μπένετ- Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Παπαδόπουλο.

Άρχισαν οι ομορφιές στην «ενδιάμεση» εποχή της ΚΕΔ. Εκείνη που ο Μάνταλος δεν έχει πια για μπροστινό τον Μπένετ στους ορισμούς. Η ίδια που δεν θα τελειώσει αν δεν προκύψει η διαδικασία για τον νέο αρχιδιαιτητή. Και ήδη εκείνοι που καταλαβαίνουν κουνούν με νόημα το κεφάλι.

Πάρτε μολύβι και χαρτί λοιπόν: Ιωάννης Παπαδόπουλος ο διαιτητής της αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρόμητος. Ο ίδιος που ορίστηκε πριν λίγες ώρες για το VAR στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός της Κυριακής. Και ρωτάει ο αφελής; Πως γίνεται ο Μάνταλος να κάνει έναν τέτοιο ορισμό για διαιτητή που θα κριθεί απόψε αν έχει θέση στα ματς της Κυριακής. Διότι πες ότι τα κάνει «όπα» ο Παπαδόπουλος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα τον επιβραβεύσουν με μεροκάματο και την Κυριακή; Ή μήπως θα τρέξουν να τον αλλάξουν την Παρασκευή;

Διαβάστε επίσης: Super Cup: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Περιστέρι πέταξαν με την ίδια πτήση για Ρόδο (pics)

Αν δεν είναι αυτός ερασιτεχνικός χειρισμός τότε είναι σίγουρα επικίνδυνος. Γιατί οι πιο προχωρημένοι το πάνε και παρακάτω. Σου λέει δηλαδή, ορίστε κύριε Παπαδόπουλε ήδη το πήρες το μεροκάματο και την Κυριακή. Παίξε όπως… πρέπει λοιπόν απόψε στη Φιλαδέλφεια να δικαιώσεις τον Μάνταλο, να δικαιώσεις και εκείνον που έχει βάλει δύο χρόνια τώρα κολαούζο τον Μάνταλο στους ορισμούς.

Και δεν είναι μόνο τα… προχωρημένα μυαλά. Είναι ότι η ιστορία του Παπαδόπουλου έχει και συνέχεια. Διότι πρώτος βοηθός απόψε είναι ο Λάζαρος Δημητριάδης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και εκείνος με bonus μια θέση στους διαιτητές της Κυριακής. Και εκείνος στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός. «Πακετάκι» έφτιαξε ο Μάνταλος. Από Νέα Φιλαδέλφεια απευθείας Ζωσιμάδες. Δεν γίνεται λοιπόν να μην το σκέφτηκε ότι θα προκαλέσει απορίες.

Για αυτό ας μην κοροϊδευόμαστε. Τελειώνετε όλοι εσείς με τον νέο αρχιδιαιτητή. Και ο Μπαλτάκος ο «γαμπρός». Και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που σήμερα λέει ανέβαλε την συζήτηση της Τρίτης για το νέο αρχιδιαιτητή. Σας βλέπουν ρε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ