Η βραδιά του Μιλουτίνοφ στο ΟΑΚΑ και ο κομβικός ρόλος του Σίκμα (vids)

Η βραδιά του Μιλουτίνοφ στο ΟΑΚΑ και ο κομβικός ρόλος του Σίκμα (vids)

Η απουσία του Φαλ ρίχνει όλο το βάρος της «αεροπορίας» στον Σέρβο άσο που θα έχει για συμπαραστάτη τον Αμερικανό

Ντέρμπι αιωνίων μέρος δεύτερο για τη φετινή σεζόν μετά τον ερυθρόλευκο θρίαμβο στην Ρόδο και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και το ζητούμενο είναι κατά πόσον θα μπορέσει να αφήσει πίσω του τον «εφιάλτη» της Ρόδου, να βγάλει αντίδραση και να εκμεταλλευτεί την έδρα του που η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό έχει πάψει να είναι «όπλο» κατά του Ολυμπιακού που μετράει εφτά νίκες στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις του.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη ξέρει καλά να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις, γνωρίζει πως οι πράσινοι θα θέλουν… εκδίκηση και ξέρει τι τον περιμένει. Για τον Μπαρτζώκα είναι άλλη μια πρόκληση, άλλη μια μέρα στη δουλειά, το αποψινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Δύσκολη ξανά καθώς μπορεί να έχει τον Γκος σε αντίθεση με το Σούπερ Καπ όμως θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του Φαλ. Ο Ολυμπιακός υπερτερεί κατά κράτος στην «αεροπορία» του ΠΑΟ όπως φάνηκε και στο πρώτο τους ματς όμως τώρα θα κληθεί να το επιβεβαιώσει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που θα επωμιστεί αυτό το βάρος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι τέσσερις βαθμοί που έγιναν ένας, το 4-4-2 και ο Ποντένσε (vids, pic)

Ο Σέρβος που προφανώς ξέρει και μπορεί να… βάλει στα καλάθια τους αντιπάλους του την ώρα που είναι δεδομένο πως ο Αταμάν θα «σημαδέψει» ακριβώς εκεί θέλοντας να τον «αφοπλίσει». Κομβικό ρόλο για τον Ολυμπιακό θα παίξει ο Σίκμα που θα είναι λογικά η «εφεδρεία» του Μπαρτζώκα για τον «Μιλού» όπως άλλωστε είχε δείξει στα λιγοστά φιλικά που έχει παίξει η ομάδα. Ο Αμερικανός που θα ζήσει και το πρώτο του ντέρμπι αιωνίων στο εχθρικό ΟΑΚΑ έχοντας ήδη ενημερωθεί για τα καθέκαστα…

Από εκεί και πέρα οι «κομάντος» του Μπαρτζώκα ξέρουν καλά πως θα έρθει το 18-1 με τους πράσινους και το ιδανικό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα. Με μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, με το ομαδικό τους παιχνίδι και με εξουδετέρωση των βασικών όπλων της ομάδας του Αταμάν. Ειδικά του Λεσόρ και των συνεργασιών που βγάζει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ