Αρχιδιαιτητής μόνο ως το καλοκαίρι – Έγινε ρεζίλι ο Μπαλτάκος στην ΕΕΠ

Αρχιδιαιτητής μόνο ως το καλοκαίρι – Έγινε ρεζίλι ο Μπαλτάκος στην ΕΕΠ

Ούτε τον κανονισμό δεν γνώριζε ο Τάκης Μπαλτάκος, που φέρνει τον Φρόιντφελντ στην ΚΕΔ μόλις για μερικούς μήνες

Υπο άλλες συνθήκες; Θα ήταν απλά για γέλια. Υπο τις συγκεκριμένες όμως, είναι για κλάματα με θέα στην επόμενη μέρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Και για να μην το κουράζουμε; Ο Τάκης Μπαλτάκος, αυτός ο «τεχνοκράτης» που η Πολιτεία επιτρέπει να κρατά στα χέρια του τις τύχες της Ομοσπονδίας έχει αποδείξει πολλές φορές ως εδώ ότι δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Από ότι φαίνεται όμως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ούτε τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Αποδείχθηκε περίτρανα για άλλη μια φορά, εν μέσω της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Η μοναξιά του Μιλουτίνοφ, οι πιθανότητες του Φαλ και το δίδυμο Γουίλι-Βέσελι του 78,9%

Εκεί όπου χρειάστηκε η συνδρομή του Ιάκωβου Φιλιππούση προκειμένου να πληροφορηθεί, ότι μπορεί εκείνος και οι… εντιμότατοι φίλοι του να βρήκαν αρχιδιαιτητή, δεν μπορούν όμως παρά να του δώσουν ένα συμβόλαιο λίγων μηνών. Ναι, μέχρι το καλοκαίρι θα μείνει στην προεδρία της ΚΕΔ ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ. Η θητεία του, δηλαδή, θα ακολουθήσει τη θητεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, όπως προβλέπεται στον κανονισμό διαιτησίας.

Ο Σουηδός λοιπόν μπορεί να έχει τη θέση του αρχιδιαιτητή αυστηρά μέχρι τη λήξη της σεζόν. Και εδώ είναι που γεννάται το ερώτημα. Ο Μπαλτάκος που τον βρήκε δεν το ήξερε. Εκείνος άραγε το ξέρει ότι το καλοκαίρι θα ξαναψάχνει για δουλειά;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ