Δια πυρός και σιδήρου ο Παναιτωλικός με τον Διαγόρα

Δια πυρός και σιδήρου ο Παναιτωλικός με τον Διαγόρα

Ο Παναιτωλικός δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με τον Διαγόρα, κατάφερε όμως στο τέλος να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.

Ιδιαίτερες συγκινήσεις μας επιφύλασσε η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Διαγόρα στην Ρόδο για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Αγρινιώτες των 11 απουσιών πήραν την πρόκριση στα πέναλτι με τελικό σκορ 4-3 έπειτα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Διαβάστε επίσης: Λείπει ο Σλούκας, «χορεύει» ο Βιλντόζα;

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Βοΐλης στο 25′ και 5 λεπτά μετά ο Μανιάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε (1-1) για τους Ροδίτες. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση. Ούτε εκεί άλλαξε κάτι και έτσι ο νικητής κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Με ήρωα τον Αντώνη Στεργιάκη, που έπιασε δύο εκτελέσεις ο Παναιτωλικός πήρε την μεγάλη πρόκριση με τελικό σκορ 4-3.

Οι ομάδες που βρίσκονται πλέον στους «16» είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, Κηφισιά, Πανσερραϊκός, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Athens Kallithea, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ