Πόση αλήθεια αντέχουν άραγε; Το «παραμύθι» με τα ματς του Ολυμπιακού στα «χαρτιά»

Πόση αλήθεια αντέχουν άραγε; Το «παραμύθι» με τα ματς του Ολυμπιακού στα «χαρτιά»

Η φτηνή προπαγάνδα συνεχίζεται με τα… νεροπίστολα να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις «πυροβολώντας» (για άλλη μια φορά) την αλήθεια!

Βλέπεις και λες… ουάου όπως έλεγε και ο Γιάνης Βαρουφάκης. Βαρύγδουπα κείμενα και μια προπαγάνδα που σε κάνει να μην ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να βάλεις τα κλάματα. Το σκηνικό έχει στηθεί ξανά.

Το γνώριμο από τους «γνωστούς άγνωστους», τα… νεροπίστολα που «πυροβολούν» την αλήθεια για άλλη μια φορά. Εκτός από τον… υποβιβασμό του Ολυμπιακού που είναι το μόνο που δεν έχουν γράψει μας θυμίζουν πόσες φορές ο Ολυμπιακός έχει πάρει το ματς στα χαρτιά. Και αν δεν ξέρεις, και αν δεν θυμάσαι και αν νομίζεις ότι κάτι σοβαρό θέλουν να πουν κινδυνεύεις ξανά να… μην αντέξεις την αλήθεια τους που προφανώς όπως πάντα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική αλήθεια.

Λένε λοιπόν πως ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να παίρνει τα ματς στα χαρτιά και τώρα ως τι μιλάει. Και οι αθεόφοβοι δείτε ποια ματς έχουν συμπεριλάβει!

Ματς στα οποία ο Ολυμπιακός νικούσε στο γήπεδο και οι οπαδοί των αντιπάλων ομάδων μπούκαραν και το διέκοψαν! Ναι, αλήθεια, όχι την δική τους, την πραγματική, αυτή που δεν έχουν συναντηθεί ΠΟΤΕ!

Λένε για το ματς της σεζόν 2011-12, Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός με τους ερυθρόλευκους μπροστά στο σκορ, το ΟΑΚΑ να «φλέγεται» από επεισόδια και συνεχόμενες διακοπές από το ημίχρονο και τελικά με το έτσι θέλω να το διακόπτουν οι οπαδοί των πρασίνων.

Για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο, την σεζόν 2014-15 όταν ο Χάρα στο 89΄κάνει το 0-1 και στους πανηγυρισμούς μπουκάρουν μέσα με «ντου» προς τον πάγκο του Ολυμπιακού οπαδοί των γηπεδούχων.
Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την σεζόν 2015-16, ξανά ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό να νικάει 2-1 στο 87΄και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισβάλουν στο γήπεδο και να φτάνουν μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων!

Για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την σεζόν 2018-19 όπου ξανά ο Ολυμπιακός προηγείται στο σκορ αλλά 20 λεπτά πριν το φινάλε έχουμε για πολλοστή φορά εισβολή και διακοπή στον αγώνα. Νωρίτερα είχαν φτάσει οπαδοί με μαχαίρια μια ανάσα από τον πάγκο του Ολυμπιακού με το ματς να συνεχίζεται κανονικά έως ότου το διέκοψαν με το έτσι θέλω οι οπαδοί!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ