Ετοιμάζουν σκανδαλάρα ολκής με διαμεσολαβητή… Μάνταλο!

Ετοιμάζουν σκανδαλάρα ολκής με διαμεσολαβητή… Μάνταλο!

Eνας γιατρός που είναι βαμμένος Παναθηναϊκός, μια δικαστής που πανηγυρίζει τα γκολ του Παναθηναϊκού και οι μεσολαβητές της ΕΠΟ, Μάνταλοι και Μπαλτάκοι, θα αποφασίσουν την τύχη του ντέρμπι και την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Έχει πιο κάτω το βαρέλι; Έχει. Η «πράσινη Αντιγόνη», η δικαστής Σταμολέκα που θα δικάσει την υπόθεση του ντέρμπι όχι την Παρασκευή το μεσημέρι όπως περίμεναν όλοι αλλά την Πέμπτη το πρωί (μάλλον… βιάζεται) έστειλε μέιλ στην ΕΠΟ ζητώντας πρόσθετες απαντήσεις απο τον διαιτητή Μαρέσκα.

Η κα Μαρίνου απο την ΕΠΟ λοιπόν με cc τον κύριο Μάνταλο, αυτόν που υποτίθεται άλλαξε ο Σουηδός αρχιδιαιτητής στέλνει το ερώτημα και στέλνει μετά και την απάντηση στην δικαστή.

Αν δεν το καταλάβατε, ένας γιατρός που είναι βαμμένος Παναθηναϊκός και κάθε πρωί πίνει τον καφέ του στο ΟΑΚΑ και… ανοίγει τα κολυμβητήρια εκεί, μια δικαστής που πανηγυρίζει τα γκολ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και οι μεσολαβητές της ΕΠΟ, Μάνταλοι και Μπαλτάκοι, θα αποφασίσουν την τύχη του ντέρμπι και την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Αυτό ακριβώς συζητάμε. Και ο νοών νοείτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ