Ο μάνατζερ του Κέντρικ Ναν άνοιξε κουβέντα (και) για τον Θανάση

Ο μάνατζερ του Κέντρικ Ναν άνοιξε κουβέντα (και) για τον Θανάση

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Κώστα σκέφτεται σοβαρά και τον Θανάση Αντετοκούνμπο αναζητώντας μια επιπλέον «ελληνική λύση» για το ρόστερ του.

Σε αλλαγές ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν. Με τον Κέντρικ Ναν να είναι το νέο πρόσωπο αλλά όχι και η μοναδική μεταγραφική κίνηση για τους Πράσινους. Αναζητά κάτι στο 3-4, ο Τούρκος προπονητής ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου που θα επιστρέψει το 2024.

Και αυτό το κάτι; Μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να εμφανιστεί εκ νέου στο ΟΑΚΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ποιος έβαλε στο κάδρο τον έμπειρο φόργουορντ; Όχι, φυσικά ο αδερφός του ο Κώστας που ήδη αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ του Κέντρικ Ναν τον πρότεινε. Και οι Πράσινοι φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του. Και για το ελληνικό διαβατήριο. Και για το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί την παραμικρή προσαρμογή (έπαιξε την διετία 2017-19 με την ίδια φανέλα).

Διαβάστε επίσης: Τζόνι Ρότζερς για Ναν: «Είναι μαχητής, θα προσαρμοστεί στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό»

Και για την ικανότητα του μέσω από την άμυνα να παίζει σε πολλές και διάφορες θέσεις με σήμα κατατεθέν την «ενέργεια» που τον διακατέχει. Ο Αντετοκούνμπο είναι 4 χρόνια τώρα στο πλευρό του Γιάννη στους Μπακς. Η κριτική που του ασκείται όμως τους τελευταίους μήνες στο ΝΒΑ είναι από άδικη ως απαράδεκτη.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι έχει «βύσμα» τον αδερφό του και ότι υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβρισκε θέση στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Και δεν είναι μόνο τα media. «Γιατί παίζει στο ΝΒΑ;», αναρωτιούνται στο διαδίκτυο, με κάποιους στα σχόλια να απαντούν στο… ρητορικό ερώτημα πως ο λόγος είναι προφανής και δεν είναι άλλος από το ότι το franchise των Μιλγουόκι Μπακς βασιζόταν μέχρι πρότινος (πριν την απόκτηση του Ντέιμιεν Λίλαρντ) αποκλειστικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Θα δούλευε στα McDonald’s αν δεν ήταν ο αδερφός του», «Τενεκές. Αλήθεια, υπάρχει κάποιο βίντεο του με highlights;» είναι κάποια από τα πικρόχολα σχόλια του διαδικτύου για τον Θανάση ο οποίος βρήκε ανάμεσα σε αυτά και κάποιους υποστηρικτές με κάποιον μάλιστα να τον χαρακτηρίζει «value Dennis Rodman». Βέβαια η στήριξη προς το πρόσωπο του Έλληνα παίκτη ξεκίνησε νέο «πόλεμο», με κάποιους να γράφουν ότι από το πληκτρολόγιο είναι όλα εύκολα και άλλους να απαντούν ότι δεν είναι και τόσο σίγουροι αν θα μπορούσε να κερδίσει τον οποιονδήποτε στα σχόλια.

Θα μπορούσαν όλα αυτά να βάλουν τον Θανάση στο αεροπλάνο για την Αθήνα, ενώ έχει εξασφαλισμένο συμβόλαιο στο Μιλγουόκι; Για να τον προτείνει ο ατζέντης του πιθανόν το σκέφτεται. Το θέμα είναι βεβαίως να τον σκεφτεί και ο Παναθηναϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ