AEK : Πως ο Μαρίνος «νίκησε», Ίβιτς, Μιλόγεβιτς και τους Ισπανούς του Λύμπε

AEK : Πως ο Μαρίνος «νίκησε», Ίβιτς, Μιλόγεβιτς και τους Ισπανούς του Λύμπε

Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλος είχαν άλλους υποψήφιους στο μυαλό τους αλλά ο Μελισσανίδης είχε αποφασίσει ανακοινώνοντας απλά την απόφαση του, την οποία στήριξαν άμεσα και οι δύο.

Ευτυχώς που το πήρε εντελώς πάνω του το θέμα προπονητή ο Δημήτρης Μελισσανίδης και δεν ρώτησε κανέναν διότι τότε θα έμπλεκε πολύ το πράγμα… Ο «τίγρης» έχει τρελή αδυναμία στα ελληνικά προϊόντα και μπορεί να μιλάει και απ ευθείας μαζί τους αφού με τα αγγλικά δεν τα πολυκαταφέρνει.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ απλά ανακοίνωσε την απόφαση του και δεν ζήτησε την γνώμη των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκου Λυμπερόπουλου, οι οποίοι ενώπιον του Μελισσανίδη πήγαν πάσο και στήριξαν με χίλια την επιλογή του. Το θέμα είναι τι έλεγαν πριν μερικές εβδομάδες… Θα μου πείτε ότι τότε δεν ήταν ελεύθερος ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να τον επιλέξουν. Αυτό ήταν τυπικό αφού όλη η Ελλάδα ήξερε ότι ο Εβρίτης τεχνικός θα έφευγε από τον Παναθηναίκό στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στο θέμα μας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε στην λίστα του δυο δικά του (-ιτς) παιδιά. Ο Σερβοβόσνιος σύμβουλος του Μελισσανίδη έχει σε πού μεγάλη εκτίμηση τον Βλάνταν Ιβιτς και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Από την άλλη ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, τρέφει αδυναμία στην ιβηρική χερσόνησο και για αυτό άλλωστε οι περισσότερες μεταγραφικές του κινήσεις γίνονται από εκεί. Εκεί θα έψαχνε και για προπονητή, χωρίς να έχει κάτι συγκεκριμένο κατά νου αφού το διαζύγιο με τον Χιμένεθ ήταν εξπρές.

Αντίθετα η κίνηση με Ουζουνίδη ήταν πολύ καλά δουλεμένη στο μυαλό του «τίγρη» και για αυτό όλα τελείωσαν σε ελάχιστες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ