Τι λένε οι ξένοι για το Μίλαν – ΑΕΚ

Τι λένε οι ξένοι για το Μίλαν – ΑΕΚ

Με την τρίτη αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζεται η δράση σήμερα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τα 24 ματς των 12 ομίλων δεσπόζουν και στο στοιχηματικό πεδίο δράσης

Ξεκινάμε την ανάγνωση πρώτα από το κουπόνι της εταιρείας που εδρεύει στη Λεωφόρο Αθηνών. Διαβάζουμε ένα ένα τα παιχνίδια και τις αποδόσεις και μας βγαίνουν 23. Λείπει όπως πάντα ο εκάστοτε αγώνας της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι το ενδιαφέρον των περισσότερων φιλάθλων απόψε θα στραφεί στο Μιλάνο. Και όπου υπάρχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον υπάρχει πάντα και στοιχηματικό…

Για να ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό λοιπόν, θα πρέπει να ανατρέξουμε στις υπόλοιπες εταιρείες που δραστηριοποιούνται διαδικτυακά είτε στη χώρα μας είτε στον υπόλοιπο κόσμο. Τι λένε λοιπόν οι ξένοι για την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων»; Σημειώνουμε ότι οι αποδόσεις δείχνουν το τι περιμένουν οι λεγόμενοι «μπουκ».

Ο μέσος όρος των τιμών που οριοθέτησαν οι 30 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη παρουσιάζει τον άσο στο 1,45, το Χ στο 4,48 και το διπλό στο 7,05. Όσον αφορά το εύρος των τιμών η νίκη της Μίλαν ξεκινά από το 1,40 και φτάνει μέχρι το 1,54 (στα δύο κορυφαία ανταλλακτήρια). Όσο για την πιθανότητα να φύγει νικήτρια η ομάδα του Χιμένεθ τη βρίσκουμε το λιγότερο στο 4,60 και το ανώτερο στο 9,60.

Αναφορικά με το over / under, τα πολλά γκολ (κατά τη γνώμη μας) ίπτανται στο 1,75 κατά μέσο όρο και τα λίγα φτάνουν μέχρι το 2,15.

Διαβάζοντας τις αποδόσεις σύμφωνα με όσα περιμένουν οι απανταχού πάροχοι στοιχήματος, το πιθανότερο σημείο είναι ο άσος και το πιθανότερο εύρος των τερμάτων είναι να φτάσει τα δύο.

Άρα προκύπτει και το σκορ 2-0, αφού το Over 1,5 κινείται σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα (1,22). Σαν να περιμένουν δηλαδή ότι οι Μιλανέζοι θα επιτίθενται και θα προσπαθούν να διασπάσουν τις ζώνες άμυνας των «κιτρινόμαυρων», κάτι που θα κάνουν λίγες φορές. Αυτά προκύπτουν σύμφωνα πάντα με την τοποθέτηση των αποδόσεων.

Αυτά λένε οι ξένοι και ίσως να προέρχονται από τις πληροφορίες που κυκλοφορούν μέσα στην εβδομάδα σχετικά με το ροτέισον που ενδέχεται να κάνει ο Μοντέλα, δεδομένου ότι έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Εμείς με βάση το υλικό των δύο ομάδων θεωρούμε το 1,45 του άσου ικανοποιητικότατο. Στηρίζουμε την επιλογή μας ακόμα πιο πολύ βλέποντας και την αποστολή των Μιλανέζων. Παρουσιάζουμε μόνο τους μέσους και τους επιθετικούς.
Μέσοι: Μπίλια, Μποναβεντούρα, Μπορίνι, Τσαλχάνογλου, Γκαμπιά, Κεσί, Λοκατέλι, Μοντολίβο.
Επιθετικοί: Κουτρόνε, Κάλινιτς, Αντρέ Σίλβα, Σούσο.

Και η παρουσία αυτών των επιθετικών είτε στο βασικό σχήμα είτε ως αλλαγή μας οδηγεί και στο ρίσκο του over 2,5. Δεν ξέρουμε αν ο Μοντέλα ρίξει το ρυθμό της ομάδας του. Ξέρουμε ότι μετά τα αλλεπάλληλα στραπάτσα στο Καμπιονάτο η Μίλαν χρειάζεται επειγόντως νίκη. Και για λόγους ψυχολογίας ίσως κυνηγήσει και μεγάλο σκορ, εφόσον βέβαια της βγει και το ματς.

Άσος και over 2,5 λοιπόν συνδυαστικά.

Εκεί θα κινηθούμε και θα προσθέσουμε και μερικά over 2,5 ακόμα. Στο Ζούλτε Βάρεγκεμ – Φίτεσε, στο Ζενίτ – Ρόζενμποργκ και στο Ντιναμό Κιέβου – Γιουνγκ Μπόις.

Οι κυνηγοί εκπλήξεων μπορούν να ρισκάρουν στο ματς της Αούστρια Βιέννης με τη Ριέκα. Οι Αυστριακοί έχουν τεράστια προβλήματα στην άμυνα. Και γενικά και ειδικά, αφού μαζεύτηκαν πολλοί τραυματίες. Και η Ριέκα δεν φοβήθηκε ούτε στο Μιλάνο, ζει για το Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ