Δεν κάνει πίσω ο Μπαλτάκος για Πογέτ- Θέλει να πάει το θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Δεν κάνει πίσω ο Μπαλτάκος για Πογέτ- Θέλει να πάει το θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Φουντώνουν οι φήμες για το εθνόσημο. Ο Μπαλτάκος επιμένει για τον Πογέτ

Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν θέλει αυτή τη στιγμή τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας; Από ότι φαίνεται, ναι. Ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ που δεν άλλαξε άποψη ούτε από το 2-2 με τη Γαλλία, ούτε τέλος πάντων… φρενάρει από την μεγάλη ευκαιρία του Μάρτη όταν και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θέλει να προσθέσει στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής το θέμα του προπονητή. Και μιας και αυτή η συνεδρίαση είναι μόλις την Τρίτη (28/11); Λογικά σύντομα θα γίνουμε όλοι σοφότεροι για το που μπορεί να φτάσει το θέμα. Δεν του περνάει του Μπαλτάκου. Χρειάζεται την στήριξη της ΑΕΚ για να «τελειώσει» τον προπονητή. Θα κάνει κάτι τέτοιο η κιτρινόμαυρη πτέρυγα της Επιτροπής για έναν προπονητή που μέχρι και σήμερα αποκαλεί τον Δημήτρη Μελισσανίδη «πρόεδρο μου»; Δύσκολο, αλλά ας περιμένουμε…

Η «παράταξη» του ΠΑΟΚ -που σε αυτές τις περιπτώσεις είναι… αντιπολίτευση- δεν έχει πάντως τη διάθεση να μπει σε μια τέτοια ιστορία. Μόλις χθες ο Στέργιος Αντωνίου δήλωνε στη Θεσσαλονίκη για τον Ουρουγουανό τεχνικό πως «Συνεχίζει στην Εθνική και θα είμαι υποστηρικτής του Πογέτ έστω και με το λάθος που έκανε (σ.σ τη δήλωση του κόουτς για το «φέσι» των 8 μηνών που φόρεσε η ΕΠΟ στον βοηθό του). Το άνοιξα το θέμα στο συμβούλιο».

Η λογική λέει ότι όσοι ασχολούνται ακόμη με τον Μπαλτάκο (αν κάποιος ασχολείται ακόμη) θα προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν προκειμένου να μην γίνει η ΕΠΟ για μια ακόμη φορά θέμα δημόσιου χλευασμού. Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να μην ανοίξει καν τέτοια κουβέντα. Αλλά… Μπαλτάκος είναι αυτός. Και τώρα που ξέρει ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τον έχουν ήδη βάλει στο χρονοντούλαπο, με τον Μάκη Γκαγκάτση να ετοιμάζεται το καλοκαίρι να καθίσει στη καρέκλα του; Μπορεί να θέλει να κάνει το… κομμάτι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ