Οι διεθνείς αδειάζουν την ΕΠΟ του Μπαλτάκου

Οι διεθνείς αδειάζουν την ΕΠΟ του Μπαλτάκου

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας στηρίζουν ανοικτά τον Γκουστάβο Πογέτ που ο Μπαλτάκος και το «σύστημα» της ΕΠΟ έχουν αποφασίσει να διώξουν μετά την Γαλλία.

Ενόχλησε πολύ η δημοσιοποίηση από πλευράς Γκουστάβο Πογέτ για το θέμα με τον βοηθό του ο οποίος απέχει από τα καθήκοντά του επειδή είναι οκτώ μήνες απλήρωτος. Για την ΕΠΟ, που ήδη εδώ και καιρό έψαχνε τον αντικαταστάτη του Ουρουγουανού τεχνικού, αυτό το γεγονός φαίνεται πως ήταν η τέλεια αφορμή για να τον τελειώσει μία ώρα αρχύτερα και να μην περιμένει ούτε τους «τελικούς» του Nations League.

Υποτίθεται πως η συμφωνία του Πογέτ με την Ομοσπονδία είναι μέχρι εκείνα τα ματς του Μαρτίου, αλλά στην ΕΠΟ σκέφτονταν ακόμη και να τον αντικαταστήσουν αμέσως μετά το ματς με τη Γαλλία και η Εθνική να «παίξει» την πρόκριση στο Euro με άλλον προπονητή. Άρχισαν μάλιστα να «παίζουν» και τα πρώτα ονόματα, με τους Φερνάντο Σάντος και Μανόλο Χιμένεθ να παρουσιάζονται ως τα δύο μεγάλα φαβορί.

Διαβάστε επίσης: Το… σίριαλ Σκάρπα συνεχίζεται στην Βραζιλία – Νέο δημοσίευμα και ανατροπή…

Στις δηλώσεις του χθες ο Πογέτ ξεκαθάρισε πάντως πως από πλευράς του δεν πρόκειται να υπάρξει θέμα και πως θα μείνει μέχρι τον Μάιο καθώς έχει πληρώσει και τα… νοίκια στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Υπέρ της παραμονής του όμως και συνάμα κατά των… ορέξεων της ΕΠΟ του Μπαλτάκου φαίνεται πως είναι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής που στις δηλώσεις τους πριν το αυριανό φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία, τάχθηκαν ξεκάθαρα με το μέρος του Ουρουγουανού.

«Ο προπονητής είναι φανταστικός», είπε ο Τζορτζ Μπάλντοκ για να προσθέσει πως: «Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, το απολαμβάνω όποτε έρχομαι εδώ». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Κουρμπέλης που σημείωσε πως: «Μπορεί να κουράζει που το λέμε συνέχεια, ο καθένας που ανήκει στο γκρουπ αγκαλιάζει τον κόουτς και προσπαθούμε να τον κάνουμε να αισθανθεί όμορφα». Από πλευράς του ο Πέτρος Μάνταλος δεν αναφέρθηκε προσωπικά στον Πογέτ, αλλά στη βελτιωμένη εικόνα που έχει με εκείνον στον πάγκο η Εθνική.

Ο Πογέτ έκλεισε από μέρους του το θέμα, οι παίκτες εξέφρασαν την επιθυμία τους και τώρα μένει να δούμε τι θα κάνει η ΕΠΟ. Αν θα βάλει «μπουρλότο» στην προσπάθεια της Εθνικής για πρόκριση σε μία μεγάλη διοργάνωση αλλάζοντας προπονητή στο χειρότερο timing ή αν θα την αφήσει να το παλέψει με αυτόν που με τα καλά και τα κακά του την έφερε μέχρι αυτό το σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ