ΠΑΟΚ : «Πόρτα» στα 5 εκατ. δολάρια της Αλ Νασρ για Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ : «Πόρτα» στα 5 εκατ. δολάρια της Αλ Νασρ για Πρίγιοβιτς

Ο Γενικός Διευθυντής της Αλ Νασρ ήρθε στην χώρα μας με δυο προτάσεις αλλά έφυγε με άδεια χέρια.

Στην Ελλάδα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γενικός Διευθυντής της Αλ Νασρ, μιας από τις πλουσιότερες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Και αν σας φαίνεται γνωστό το όνομα της ομάδας είναι επειδή πέρασε από εκεί για ένα φεγγάρι το 2013,ο Αγγελος Χαριστέας.

Ο CEO της ομάδας του κόλπου, ο περίφημος Αχμέντ Ελ Μπρέκι, πήγε πρώτα από Τούμπα μεριά και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Κατέθεσε πρόταση που άγγιζε τα 5 εκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αλλά οι κυπελλούχοι την απέρριψαν χωρίς να την πολυσκεφτούν και ζήτησαν δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Στην συνέχεια ο Ελ Μπρέκι πήρε το αεροπλάνο και κατέβηκε στην Αθήνα. Πήγε στο Μαζαράκι για να συναντήσει τους Σπανό και Αγγελόπουλο. Αν και προ μηνός η Αλ Νασρ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς στην οποία εκ νέου έλαβε αρνητική απάντηση, στο εν λόγω ραντεβού πρόσφεραν 500.000 δολάρια για να κάνουν δικό τους τον Ενρίκε Μάντσον.

Ο Βραζιλιάνος λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο και στο Περιστέρι τον αξιολογούν για τα διπλάσια χρήματα. Οπότε και από αυτό το ραντεβού ο ισχυρός άνδρας της Αλ Νασρ έφυγε με άδεια χέρια. Θα επανέλθει; Για να δούμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ