Θα την κάνει ξανά στον Αλαφούζο, ο Μελισσανίδης;

Θα την κάνει ξανά στον Αλαφούζο, ο Μελισσανίδης;

Πρώτα ο Χουλτ. Μετά ο Ινσούα και ο Γκατσίνοβιτς- Μπήκε και άλλος στο λεωφορείο από «Λεωφόρο» σε Νέα Φιλαδέλφεια

Ούτε… αστείο δεν πιάνει εδώ και εβδομάδες ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Και έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι στον Παναθηναϊκό με τον Ιταλό που πέρσι ήταν ο αδιαπραγμάτευτος MVP του και βέβαια ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος! Πως ξαφνικά τα ίδια γάντια μοιάζουν… τρύπα; Ένας θεός το ξέρει.

Το σίγουρο είναι ότι έχει ξεκινήσει μια έντονη παραφιλολογία αναζητώντας τα αίτια της ακατανόητης αγωνιστικής του πτώσης. Τελειώνει το συμβόλαιο του λένε, δεν τα βρίσκει με τον Παναθηναϊκό λένε, νιώθει ανασφάλεια λένε. Και εσχάτως στο τρένο με τα λόγια προστέθηκε μια ακόμη φήμη: ότι είναι η ΑΕΚ που καλοβλέπει την περίπτωση του και τέλος πάντων ότι εκείνη μπορεί να κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Αλήθεια η ψέματα; Αυτά θα τα δείξει ο χρόνος. Η ΑΕΚ έχει μεγάλο θέμα με τους τερματοφύλακες της. Ο Μπρινιόλι από 1/1 είναι ελεύθερος με κασέ όχι απαγορευτικό. Ποδοσφαιρικά λοιπόν έχει κάθε λόγο και να το σκεφτεί και να το επιδιώξει. Έτσι συμβαίνει με την ελεύθερη αγορά και όποιος δεν το καταλαβαίνει, προφανώς δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί πια και το ίδιο το παιχνίδι.

Άλλη είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά όμως σε αυτή την ιστορία. Αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα την «ξανακάνει» στον Γιάννη Αλαφούζο. Αν δηλαδή θα προσπαθήσει ένα «χτύπημα» από εκείνα που προφανώς και έχουν κόστος στους ιδιοκτήτες. Και η αλήθεια είναι ότι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, έχει… παρελθόν με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Του άρπαξε τον Νίκολας Χουλτ με τον ίδιο τρόπο τελευταία μέρα του Γενάρη, το 2018. Του πήρε τον Εμάνουελ Ινσούα τον Αύγουστο του 2020. Και βέβαια του πήρε και το… πορτοφόλι πέρσι το καλοκαίρι όταν άρπαξε Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος απ την ώρα που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Θα κλείσει καρέ ο Μελισσανίδης με τον Μπρινιόλι λοιπόν ή πρόκειται για… μπαρούφες; Ξαναλέμε, θα δείξει το μέλλον.

Θεωρητικά άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη σε διαπραγμάτευση με τον Ιταλό. Του προσφέρει 750 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο ενώ εκείνος ζητά πάνω από 1 εκατ ευρώ. Να έχει υπογράψει αλλού και να μιλά ακόμη ο Μπρινιόλι δεν μοιάζει φυσιολογικό. Άρα λοιπόν το… γήπεδο είναι ανοιχτό. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Και αυτό το λέμε γιατί χθες βράδυ οι Πράσινοι προχώρησαν σε μια αψυχολόγητη κίνηση, μέσω twitter.

Ο επίσημος λογαριασμός μιας ομάδας να… δείχνει με το δάχτυλο έναν ποδοσφαιριστή της για ένα λάθος; Ε, δεν το λες ακριβώς και συνηθισμένο… Τυχαίο άραγε και αυτό ή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ