Ο Μπρινιόλι που όλο υπογράφει και η επιμονή της ΑΕΚ να μην ψάχνει για τερματοφύλακα

Ο Μπρινιόλι που όλο υπογράφει και η επιμονή της ΑΕΚ να μην ψάχνει για τερματοφύλακα

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι παραμένει το πιο hot πρόσωπο της ποδοσφαιρικής κουβέντας στη Super League. Και ο λόγος είναι (μάλλον) απλός.

Σε αναμονή λέει ο Παναθηναϊκός για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Με μπόλικη αισιοδοξία ότι ο Ιταλός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και απαλλαγμένος πλέον από αυτό το άγχος θα είναι ο ξανά ο περσινός Μπρινιόλι, κάποιος δηλαδή που παρολίγον να αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος σαν τερματοφύλακας!

Καλά κάνει ο Παναθηναϊκός και προσπαθεί να τον κρατήσει. Δεν ξέρω όμως πόσο απλό μπορεί να αποδειχθεί αυτό. Διότι η φημολογία περί εμπλοκής της ΑΕΚ στην υπόθεση κρατά ήδη αρκετό καιρό και δεν διαψεύδεται από κανέναν. Χρειάζεται τερματοφύλακα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα; Μάλλον… χθες.

Αν ρίξετε όμως μια προσεκτική ματιά στα ρεπορτάζ για τις μεταγραφές του Γενάρη θα βρείτε αναφορές για αριστερό μπακ, θα διαβάσετε διάφορα και για την ανάγκη απόκτησης ενός μεσο-επιθετικού που θα καλύψει το κενό του Σέρχιο Αραούχο που δυστυχώς βαδίζει μάλλον για μια ακόμη φορά προς την πόρτα του χειρουργείου. Για τερματοφύλακα, δεν λέει κανείς τίποτα. Γιατί;

Όταν ο Στάνκοβιτς είναι περισσότερες φορές τραυματίας από ότι διαθέσιμος και όταν ο Αθανασιάδης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση (έπειτα και από το επεισόδιο που είχε με οπαδούς της ομάδας στις Σέρρες); Έλα… ντε. Αυτά βλέπει ο Γιάννης Αλαφούζος και ξυπνούν σε εκείνον φαντάσματα τύπου Χουλτ, Ινσούα και Γκατσίνοβιτς.

Επιμένουμε: Μαγκιά της ΑΕΚ αν προσπαθεί να πάρει τον καλύτερο τερματοφύλακα του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος. Μαγκιά και αν με τον τρόπο αυτό «ανακατέψει» για μια ακόμη φορά έναν βασικό της ανταγωνιστή που δεν θέλει και πολύ να μπει σε κατάσταση εσωστρέφειας. Έτσι δουλεύει το ποδόσφαιρο. Έτσι συμβαίνει στο μέτωπο του πρωταθλητισμού. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει αυτή τη «σφήνα»; Θα φανεί στην πορεία.

Μέχρι τότε πάντως ο ιδιοκτήτης του καλό θα είναι για πολλοστή φορά να κάνει μια απόπειρα για να καταλάβει καλύτερα το παιχνίδι. Και τους… φίλους του! Ο Ιταλός τερματοφύλακας θα λάβει τη φετινή χρονιά ένα ποσό που αγγίζει τα 350.000 ευρώ, ωστόσο δεδομένα αυτά τα χρήματα δεν ανταποκρίνονται στην αξία του και θέλει να εξαργυρώσει την παρουσία τους με ένα καλύτερο συμβόλαιο, το οποίο πιθανώς θα είναι και το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός προσέφερε αρχικά περί τις 750 χιλ. ευρώ στον Μπρινιόλι, ήτοι υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του, ενώ ο ίδιος αξίωνε 1 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει. Εκεί το έχουμε αφήσει το σίριαλ. Και μάλιστα με την υποσημείωση ότι οι Πράσινοι έχουν πλέον δώσει τελεσίγραφο στον ποδοσφαιριστή τους. Για να δούμε τι θα ακολουθήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ