Τι συμβαίνει με τον Μήτογλου; Από το 52% στο τρίποντο έπεσε στο 16% και δεν… (vid)

Τι συμβαίνει με τον Μήτογλου; Από το 52% στο τρίποντο έπεσε στο 16% και δεν… (vid)

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν άλλος στα πρώτα εννέα ματς της Euroleague. Και έγινε… άλλος σε άλλα τόσα.

Υπό την επήρεια σοκ ο Παναθηναϊκός για τον τρόπο που έχασε μέσα από τα χέρια του χθες βράδυ το ματς στην έδρα της Μπασκόνια. Μια παρτίδα +17 στο 25΄που ολοκληρώθηκε με μια μαχαιριά buzzer beater του σπεσιαλίστα στο είδος Μακιντάιρ. Χάθηκε ο κόσμος για τους πράσινους; Προφανώς όχι.

Σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση όλα μπορεί να συμβούν. Χάθηκε όμως μια μεγάλη ευκαιρία να «σπάσει» το τραγικό σερί στην Ισπανία (18 συνεχόμενες ήττες) και ένα ματς που μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο στην τελική κατάταξη. Τι δεν πήγε καλά στους Πράσινους; Πολλά. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση όμως είναι το πως μια σειρά από παίκτες πρώτης γραμμής μπήκαν σε… άδειο φεγγάρι.

Το παράδειγμα του Ντίνου Μήτογλου μάλιστα είναι εξόχως χαρακτηριστικό. Αφηνιασμένος ξεκίνησε στη φετινή Euroleague. Σκασμένος μοιάζει εδώ και μερικές εβδομάδες με τη στατιστική να επιβεβαιώνει κάτι απίστευτο: Ότι ο ίδιος παίκτης που σούταρε με 52% στο τρίποντο ως και το game 9 έχει πέσει στο 16% ως και το game 18!!!!! Στα τελευταία τέσσερα ματς μάλιστα ο Έλληνας άσος μετρά πια το απαγορευτικό 0/10!

Χθες είχε 0/2, όσα και με τον Ερυθρό Αστέρα. Με την Αρμάνι και τη Μονακό είχε από 0/3. Με την Εφές 1/6 και με Παρτιζάν και Ρεάλ 0/1. Με την Βαλένθια 1/3 και η μοναδική φορά σε αυτό το διάστημα που πέρασε το 50% ήταν στο ματς με τη Βιλερμπάν (2/3).

Κάπως έτσι προκύπτει αυτό το 4/26 που παραπέμπει λες σε άλλο παίκτη, από τον Μήτογλου που από την 4η αγωνιστική όταν μπήκε στο rotation ως και την 9η είχε: 1/2 με τη Μακάμπι, 2/4 με τη Μπασκόνια, 2/4 με την Άλμπα, 4/5 με τη Ζαλγκίρις, 3/6 με τη Βίρτους και μόνο ένα άδειο βράδυ (0/2 Μπαρτσελόνα). Είχε 12/23 και έχει 4/26! Το λες και απίστευτο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ