Το… σκούντημα του Βράνιες στον Χιμένεθ!

Το… σκούντημα του Βράνιες στον Χιμένεθ!

Το… σκούντημα του Βράνιες στον Χιμένεθ!Τι πραγματικά συνέβη όταν Χιμένεθ και Βράνιες ήρθαν τόσο κοντά όσο κανείς δεν έγραψε

Είπαμε φιλαράκια μου να κάνουμε τα στραβά μάτια καμιά φορά στο ρεπορτάζ για να τα έχουμε καλά με τους ανθρώπους των ομάδων αλλά εδώ οι Βόσνιοι μας έδωσαν τρομερή ασίστ και ήθελε απλά την… εκτέλεση.

Πιστεύω ότι θα πήρε το μάτι σας το θέμα που δημοσιεύτηκε στον βοσνιακό τύπο για το χοντρό λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Ογκνιεν Βράνιες και Μανόλο Χιμένεθ μετά το φιλικό ματς της Πέμπτης κόντρα στην Τσουκαρίτσκι. Γράφτηκε ότι οι δυο τους είχαν έντονο καυγά. Λάθος. Είχε και κάτι παραπάνω πέρα από τα μπινελίκια. Και αυτό το παραπάνω είναι που δεν βγήκε προς τα έξω…

Ναι, φιλαράκια μου καλά, ο οξύθυμος Βόσνιος επιτέθηκε στον προπονητή του. Θέλετε να πείτε ότι τον σκούντηξε, τον απώθησε, κάτι παραπάνω; Βαφτίστε το όπως θέλετε, όμως είναι γεγονός και έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των παικτών και ανθρώπων της ομάδας.

Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να φτάσουμε στο ξέσπασμα. Ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε τον Βράνιες στο δεύτερο ημίχρονο και μερικά λεπτά πριν το φινάλε, απογοητευμένος από κάποια του ενέργεια τον έκανε αλλαγή στην αλλαγή. Ο 28χρονος αμυντικός φόρτωσε, ψέλλισε κάτι αλλά δεν αντέδρασε εκεί. Μετά την λήξη του αγώνα, ο Ισπανός είπε ότι όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν λιγότερο από ένα ημίχρονο να κάτσουν για έξτρα προπόνηση.

Εκεί ποιος είδε τον Βόσνιο και δεν τον φοβήθηκε. Αρχικά είπε σε επιθετικό ύφος «Εγώ δεν κάθομαι» και αφού ο Χιμένεθ του ζήτησε τον λόγο, ο Βράνιες άρχισε τα…βοσνιακά και έφτασε σε θέση βολής. Ύψωσε το χέρι του και δεν το έκανε για να ζητήσει… οφσάιντ. Πριν προλάβουν να πιαστούν για τα καλά στα χέρια, έπεσαν πάνω τους όλοι και τους χώρισαν. Ο Βόσνιος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, μάζεψε τα πράγματα του, δεν έκανε ντους και αποχώρησε από την πίσω πόρτα για να μην συναντήσει κανέναν.

Δόθηκε προς το παρόν συγχωροχάρτι. Θα τελειώσει όμως εκεί το επεισόδιο;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ