Στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ένας υπέρβαρος Σλοβάκος και ο ανιψιός του Μίχελ. Στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός διαιτητής Α΄UEFA

Στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ένας υπέρβαρος Σλοβάκος και ο ανιψιός του Μίχελ. Στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός διαιτητής Α΄UEFA

Δύο μέρες μετά τις... ομορφιές στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ από τον απίθανο Σλοβάκο, βρέθηκε διαιτητής πρώτης κατηγορίας για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Βρέθηκε όπως φαίνεται ο ξένος διαιτητής που θα σφυρίξει το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για Βορειοευρωπαίο διαιτητή Α’ κατηγορίας της UEFA, ο οποίος μάλιστα έχει βρεθεί ξανά στην Ελλάδα και έχει διευθύνει πρόσφατα αναμέτρηση.

Το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο λέγεται ότι ο εν λόγω διαιτητής είναι επιλογή του Ρομπέρτο Ροσέτι, αρχιδιαιτητή της UEFA και υπευθύνου στην επιτροπή διαιτησίας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Οι GM της Εuroleague έκαναν τις προβλέψεις τους: Χωρίς Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό το Final-4, ποιος θα είναι ο φετινός ΜVP

Βέβαια εδώ προκαλείται η απορία για το πόσο εύκολα βρέθηκε διαιτητής καλού επιπέδου για το συγκεκριμένο ντέρμπι όταν πριν λίγες μέρες είδαμε έναν απίθανο υπέρβαρο από την Σλοβακία να κάνει άνω-κάτω με τις αποφάσεις του το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Έναν διαιτητή με ανύπαρκτη διεθνή καριέρα που έζησε το όνειρο στο Καραϊσκάκη και τίναξε το ματς στο αέρα.

Και VAR βέβαια τον 29χρονο ανιψιό του Λούμπος Μίχελ. Άλλο ένα παράσημο για το αχτύπητο δίδυμο Μπαλτάκου-Μάνταλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ