Δεν έχουν τον Θεό τους: Έφεραν πίσω τον Νταμπάνοβιτς. Σφυρίζει το Άρης-ΑΕΚ

Δεν έχουν τον Θεό τους: Έφεραν πίσω τον Νταμπάνοβιτς. Σφυρίζει το Άρης-ΑΕΚ

Ξεσάλωμα από την ΚΕΔ του Σταύρου Μάνταλου. Και ο Νταμπάνοβιτς… επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο. Αλήθεια είναι. Η ΚΕΔ του Σταύρου Μάνταλου συνεχίζει στον δρόμο που χάραξε δίχως φόβο και με μπόλικο θράσος φέρνοντας ξανά στα μέρη μας, τον διαιτητή που πέρσι έκρινε εν πολλοίς την έκβαση του πρωταθλήματος στο περίφημο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 των playoffs.

Τον γίγαντα με τη σφυρίχτρα Νίκολα Νταμπάνοβιτς από το Μαυροβούνιο. Τον θυμήθηκε για την κρίσιμη ρεβάνς κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, όπου θα κρίνει και την πρόκριση έπειτα το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Ναι, τον Νταμπάνοβιτς που δεν είδε τον Άμραμπατ να κάνει τον τερματοφύλακα σε εκείνο το στιγμιότυπο που έγινε το… logo της περσινής Super League. Αυτόν τον κορυφαίο ρέφερι επιστράτευσε ο Σταύρος Μάνταλος. Και πολύ καλά έκανε! Θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν; Ότι θέλει κάνει, ότι γουστάρει και αγαπά θα συνεχίσει. Πώς το είπε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος την περασμένη Δευτέρα; Μα είναι δυνατόν η Κυβέρνηση να ασχολείται με τις υποδείξεις διαιτητών;

Ένα ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού και ένα μαρς πέναλτι που δεν δόθηκε την περασμένη Κυριακή στο Φάληρο. Και ένα μαρς πέναλτι του Παναθηναϊκού που δεν δόθηκε χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πήρε η ΑΕΚ από αυτά τα ματς 4 βαθμούς όταν στην καλύτερη θα έπαιρνε 1. Και τώρα πήρε και το…bonus να συναντηθεί ξανά στον αγωνιστικό χώρο με έναν ακόμη διαιτητή που τις ξυπνά όμορφες αναμνήσεις. Όλα καλά και… ανθηρά.

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ