Στοίχημα : Θαύμα θα είναι

Στοίχημα : Θαύμα θα είναι

Οι πιθανότητες να πάρει ο Ολυμπιακός το Champions League στο πόλο.

Κάθε μέρα και μια μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Μετά τους τελικούς του χάντμπολ έρχεται κι άλλος, ίσως ακόμα πιο σημαντικός.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στον τελικό του Champions League στο πόλο. Αντιμετωπίζουν την πανίσχυρη Προ Ρέκο που αγωνίζεται στο σπίτι της. Και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί. Μεταξύ 1,50 και 1,60 κυμαίνονται οι πιθανότητές της να κατακτήσει το τρόπαιο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παλέψουν όσο αντέχουν οι δυνατότητές τους, όσο δείχνει και 3.70-3,80 που τους ακολουθεί. Αυτές οι τιμές ορίζουν τη νίκη στην κανονική διάρκεια (στα τέσσερα 8λεπτα).

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήδη έχουν φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία. Απέκλεισαν τη γερμανική Σπαντάου και χθες τη Μπαρτσελονέτα. Εξ’ αρχής ήταν το δεύτερο φαβορί για την κορυφή της Ευρώπης. Έχουν επιβεβαιώσει τα προηγούμενα προγνωστικά και πλέον καλούνται να διαψεύσουν τα καινούρια.

Ο αγώνας ξεκινά στις 9:30 το βράδυ, μεταδίδεται και τηλεοπτικά και όποιος επιθυμεί να τον παρακολουθήσει με μεγαλύτερο ενδιαφέρον ας ποντάρει. Οι συνετότεροι δοκιμάζουν την τύχη τους στους γηπεδούχους Ιταλούς και οι υπόλοιποι στο να κατακτήσει την κούπα ο Ολυμπιακός. Η απόδοση των Πειραιωτών για νικητή διοργάνωσης (ανεξαρτήτως δηλαδή αν ο τελικός λήξει στην κανονική διάρκεια ή στην παράταση ή στα πέναλτι) ξεπερνά το 3,00.

Πόλο σήμερα, μπάσκετ αύριο και από Δευτέρα ουσιαστικά θα ασχολούμαστε μόνο ποδόσφαιρο και Μουντιάλ (μέχρι να ολοκληρωθούν οι τελικοί του μπάσκετ θα ασχολούμαστε και με αυτούς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ