Ο Τερίμ που είναι στα… σκοινιά, η γκρίνια του Λουτσέσκου και ο ρυθμιστής Άρης

Ο Τερίμ που είναι στα… σκοινιά, η γκρίνια του Λουτσέσκου και ο ρυθμιστής Άρης

Οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου στο δύσκολο φινάλε των δύο τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου και η… άνεση της ΑΕΚ

Καλά τα… πέναλτι, καλός και ο Καρβαλιάλ που ήταν ιδιαίτερα «φιλικός» στον Τερίμ όμως το πράγμα «φώναζε» και ας «κρύφτηκε» στις συγκυρίες και στο «άστρο» του Τούρκου προπονητή. Και ότι έφτασε έως εδώ ήταν επιτυχία για τον Φατίχ Τερίμ που πλέον βρίσκεται στα… σκοινιά ακούγοντας την έντονη γιούχα χθες στην Λεωφόρο μετά την νέα μεγάλη γκέλα με την Κηφισιά.

Ο Τούρκος προπονητής που βλέπει την ομάδα του στο -3 από την κορυφή και το κυριότερο να μην πείθει πως μπορεί όχι απλά να πάρει, αλλά και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και αν μάλιστα ψάχναμε να βρούμε ποια είναι η πιο πιθανή για την επικίνδυνη 4η θέση του πρωτάθλημα βάσει αγωνιστικής κατάστασης την δεδομένη χρονική στιγμή; Η ομάδα του Τερίμ θα ήταν το… φαβορί!

Διαβάστε επίσης: Οι δυο εβδομάδες μαγείας του Ποντένσε

Πως συνέβησαν όλα αυτά λίγες μέρες μετά τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου; Μια πρόκριση βεβαίως που περισσότερο λογίζεται ως… αυτοκτονία του ΠΑΟΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει και κάτι πάντως, ας πρόσεχαν θα πει κανείς. Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός του Τερίμ «τρεκλίζει» και τα δύσκολα έρχονται καθώς μέχρι να πάμε στα πλέι οφ έχει μπροστά του τον Άρη μεθαύριο και τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο κλείσιμο. Ζόρια πολλά δηλαδή για τον Τερίμ, έχοντας αρχικά τον αντίπαλό του στον τελικό του κυπέλλου που είναι απελευθερωμένος από το άγχος και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μια ομάδα στην συνέχεια που με τον Δέλλα στον πάγκο έβγαλε αντίδραση.

Την ίδια ώρα ο Λουτσέσκου από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας συνεχίζει με γκρίνια, καθώς τώρα θυμήθηκε το βαρύ πρόγραμμα. Και όντως του έκατσε… λαχείο με τα 4 σερί ντέρμπι όπου τελικά απέτυχε παταγωδώς σε όλα (και αποκλείστηκε στο κύπελλο και πήρε μόλις ένα βαθμό στο πρωτάθλημα) αλλά μάλλον στον ΠΑΟΚ δεν έχουν την ίδια γνώμη, γιατί όταν έγινε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή στο ντέρμπι της Τούμπας, ναι μεν το στήριξαν αλλά δεν το έκαναν και με θέρμη. Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ έχει δύο ακόμη εκτός έδρας ματς, δύσκολα σε πρώτη ανάγνωση καθώς παίζει στις Σέρρες και την Λαμία. Οι Σέρρες που «καίγονται» για βαθμό ή βαθμούς αλλά που έως τώρα έχουν αποδειχθεί εύκολη «λεία» για τον ΠΑΟΚ και η Λαμία που παίζει την είσοδο στην 6αδα.

Για την ΑΕΚ αντίθετα το πρόγραμμα στο φινάλε της κανονικής περιόδου δεν το λες και άσχημο. Παίζει με τον ΠΑΣ στην Φιλαδέλφεια και εκτός με τον Άρη που ναι μεν είναι ζόρικο αλλά επί της ουσίας δεν έχει και κανα ουσιαστικό κίνητρο στο πρωτάθλημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτό βεβαίως πολλές φορές έχει διπλή ανάγνωση.

Ο Ολυμπιακός τέλος έχει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τον Βόλο εντός. Ο ιδιαίτερα κουρασμένος Ολυμπιακός όπως φάνηκε και με τον Αστέρα, που δεδομένα θα έχει και άλλες αλλαγές στην 11αδα και που θα χρειαστεί να κάνει υπερβάσεις και να πάρει πράγματα από όλους τους παίκτες που θα εμπιστευτεί ο Μεντιλίμπαρ για να έρθουν οι 6 βαθμοί.

Αναλυτικά τα ματς των 4 ομάδων:

ΑΕΚ
ΠΑΣ ΕΝΤΟΣ / ΑΡΗΣ ΕΚΤΟΣ

ΠΑΟΚ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΚΤΟΣ / ΛΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ

ΠΑΟ
ΑΡΗΣ ΕΝΤΟΣ / ΟΦΗ ΕΚΤΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ / ΒΟΛΟΣ ΕΝΤΟΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ