Και χωρίς Τσιλούλη και χωρίς κόσμο η Λαμία με την ΆΕΚ;

Και χωρίς Τσιλούλη και χωρίς κόσμο η Λαμία με την ΆΕΚ;

Η Λαμία δεν έχει κάμερες στο γήπεδο και η ΑΕΚ το πιθανότερο είναι να φιλοξενηθεί εκεί κεκλεισμένων των θυρών

Δεν της πάει η… φιλοξενία της ΑΕΚ, της Λαμίας. Η ομάδα του Πανουργιά Παπαϊωάννου την προηγούμενη φορά που φιλοξένησε την Ένωση ξέχασε να ειδοποιήσει τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο πως δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σωτήρη Τσιλούλη γιατί πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Άτακτη υποχώρηση για ΑΕΚ και ΠΑΟ

Και τώρα; Ο εκπρόσωπος της στη Λίγκα, αφού πρώτα συντάχθηκε με την Ένωση –ως ότου καταλάβουν όλοι ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν για να μην αναβληθεί η 2η αγωνιστική- φέρεται να υποστήριξε πως το γήπεδο της ομάδας δεν προλαβαίνει να έχει εγκαταστήσει τις κάμερες εν όψει της πρεμιέρας των playoffs. Και κάπως έτσι τώρα, η Λαμία με την ΑΕΚ εκτός από τον Τσιλούλη μπορεί να μην έχει και τον κόσμο της!

Οι ερωτήσεις βεβαίως σε αυτή την υπόθεση είναι πολλές. Αν η Λαμία δεν προλαβαίνει, γιατί δεν ζήτησε να παίξει εκτός έδρας στην πρεμιέρα προκειμένου να εκμεταλλευθεί την διακοπή και να εγκαταστήσει τις κάμερες; Και αν η Λαμία δεν είναι γενικώς σε θέση να χρησιμοποιεί την έδρα της στα playoffs, γιατί δεν δηλώνει άλλη έδρα; Δεν την έβαλε με το ζόρι κάποιος στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος (ή μήπως όχι;) και δεν είναι λογικό με το «καλημέρα» στην παρουσία της να δημιουργεί μια τέτοια υπόθεση που όπως είναι λογικό θα προκαλέσει μπόλικη συζήτηση για την ομαλή διεξαγωγή των playoffs.

Τέλος πάντων  οι πληροφορίες λένε πως η απόφαση που πάρθηκε στο συμβούλιο της Super League είναι να ζητηθεί από τον αρμόδιο για τον αθλητισμό αναπληρωτή υπουργό, Γιάννη Βρούτση παράταση στην εφαρμογή του νόμου περί του συστήματος καμερών που πρέπει να διαθέτουν τα γήπεδα.  Του νόμου που αναφέρει πως  στον έλεγχο που θα διενεργεί η αστυνομία τρεις ημέρες πριν την τέλεση του αγώνα Super League διαπιστωθεί «η μη σύννομη λειτουργία του συστήματος και του ευρισκόμενου εντός της αθλητικής εγκατάστασης κέντρου ελέγχου και παρακολούθησης του συστήματος αυτού»  θα υποχρεώνει την  ΔΕΑΒ να αποφασίζει τη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς θεατές, ενώ ανάλογη ποινή υπάρχει για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της γηπεδούχου ομάδας εφόσον διαπιστωθεί «η οποιαδήποτε πλημμέλεια ή αστοχία στη λειτουργία του συστήματος»  στην έκθεση που θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Στο μεταξύ μια λεπτομέρεια ακόμη σε αυτή την ιστορία έχει το ενδιαφέρον της. Η Λαμία παίζει εντός στην πρεμιέρα και μετά ξανά στο σπίτι της στην 4η αγωνιστική. Δηλαδή στις 7 Απριλίου όταν και φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Ε, εκεί λογικά θα έχει… προλάβει να τα φτιάξει όλα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ