Τι λένε οι στοιχηματικές για κατάκτηση του Conference League από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ (pics)

Τι λένε οι στοιχηματικές για κατάκτηση του Conference League από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ (pics)

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμαθαν τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά του Conference League και πλέον έχουμε τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για κατάκτηση του τροπαίου από ελληνική ομάδα.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, μετά τις εντυπωσιακές και ιστορικές προκρίσεις τους επί των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα, συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Conference League και τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί, οι Πειραιώτες κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα βρουν στον δρόμο τους την Κλαμπ Μπριζ, με τους δύο εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου να έχουν τις δικές τους πιθανότητες πρόκρισης.

Διαβάστε επίσης: Μόνο ο Ολυμπιακός σε όλη την Ευρώπη

Τι λένε οι στοιχηματικές εταιρίες για τις πιθανότητες κατάκτησης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Αμέσως μετά την κλήρωση της φάσης των «8» του Conference League, αλλά και του «μονοπατιού» μέχρι και τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στην Opap Arena, οι στοιχηματικές εταιρίες έδωσαν τις νέες αποδόσεις κατάκτησης του Conference για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Κατά κύριο λόγο, οι δύο ελληνικές ομάδες παρουσιάζονται από 5ο μέχρι 8ο φαβορί για την κατάκτηση της τρίτη τη τάξη διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA. Ο Ολυμπιακός από 16,00 έως 27,00 εξαιτίας και του δύσκολου «δρόμου» που έχει να διανύσει, αφού σε περίπτωση πρόκρισης επί της Φενέρ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άστοβ Βίλα – Λιλ.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, με βάση πάντα τις στοιχηματικές έχει ελαφρώς καλύτερες πιθανότητες. Οι αποδόσεις του κυμαίνονται από 15,00 εώς 25,00, λόγω της κλήρωσής του με την Μπριζ στους «8», ενώ σε περίπτωση πρόκρισης, ο Δικέφαλος του Βορρά θα κληθεί να προσπεράσει το εμπόδιο ενός εκ των Βικτόρια Πλζεν ή Φιορεντίνα.

Δείτε παρακάτω ενδεικτικά κάποιες από τις αποδόσεις για την κατάκτηση του Conference League από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ