Πόλη και Βελιγράδι «δίνουν» πλεονέκτημα για… τρεις

Πόλη και Βελιγράδι «δίνουν» πλεονέκτημα για… τρεις

Φενερμπαχτσε – Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας – ΠΑΟ κοντράρονται απόψε με φόντο το πλεονέκτημα, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί…

Τα έβαζαν από παντού στην Πόλη οι Τούρκοι και η Εφές έβαλε φρένο στον Ολυμπιακό που μετά από τις 25 Ιανουαρίου γνώρισε την πρώτη του ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Την χειρότερη στιγμή θα έλεγε κανείς καθώς μετά το εντυπωσιακό σερί των 6 νικών που έτρεξε βρέθηκε σε θέση οδηγού για το πλεονέκτημα.

Χρειαζόταν όμως και ένα μεγάλο διπλό που με εξαίρεση το ΟΑΚΑ και το Βελιγράδι με την Μακάμπι δεν έχει κάνει φέτος στην Ευρωλίγκα. Η Εφές όμως τον σταμάτησε σε ένα βράδυ που εκτός από το κρεσέντο των τριπόντω ν ο Ολυμπιακός δεν ήταν… κανονικός Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΛ αποχώρησε από την κλήρωση των playoffs λόγω ΑΕΚ Β’!

Και κάπως έτσι περιμένει απόψε σε Πόλη και Βελιγράδι τα μαντάτα. Και τα «δώρα» ακόμη καλύτερα από την Μπαρτσελόνα και τον Ερυθρό Αστέρα. Η Ζαλγκίρις χθες «γλύκανε» την βραδιά καθώς νίκησε την Βίρτους που έμεινε ακόμη πιο πίσω για την 6αδα. Καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό αλλά και τους ΠΑΟ, Φενέρ που παλεύουν για μια θέση όχι μόνο στην 6αδα αλλά και την 4αδα.

Τα αποτελέσματα στα αποψινά Φενερμπαχτσε – Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας – ΠΑΟ με τέσσερις στροφές μετά να απομένουν για το φινάλε.

Και αν ο Ερυθρός Αστέρας παίζει για την ιστορία του καθώς είναι ουσιαστικά εκτός μάχης για την 10αδα, η Μπαρτσελόνα που τώρα είναι δεύτερη ξέρει πως με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπορεί να μπλέξει. 20-9 έχει ρεκόρ η Μπαρτσελόνα που μετά την Πόλη έρχεται Αθήνα για τον ΠΑΟ σε ένα ακόμη πολύ μεγάλο ματς.

Αν Φενέρ και ΠΑΟ ή όποιος από τους δύο πάρει απόψε το ροζ φύλλο παίρνει και προβάδισμα για το πλεονέκτημα καθώς η Ρεάλ θα είναι πρώτη, και η Μονακό με το πρόγραμμα που έχει δεν γίνεται να μην είναι στην πρώτη 4αδα, ουσιαστικά φαβορί για την 2η θέση. Η Μπαρτσελόνα έχει «μαξιλαράκι» διαφοράς δύο νικών από Φενέρ και ΠΑΟ όμως αυτό αυτομάτως μπορεί να χαθεί αν κάνει δύο σερί ήττες.

Με τον Ολυμπιακό παρά την ήττα στην Πόλη να διατηρεί την κατάσταση στα χέρια του για την πρώτη 6αδα καθώς αυτή την στιγμή όντας 6ος με 18-12 έχει από κάτω Μακάμπι και Βίρτους με 17-13. Και τις δύο τις έχει στις ισοβαθμίες. Η 9η Μπασκόνια με 16-14 δύσκολα θα τον απασχολήσει.

Η βαθμολογία:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ