Η ΑΕΛ αποχώρησε από την κλήρωση των playoffs λόγω ΑΕΚ Β’!

Η ΑΕΛ αποχώρησε από την κλήρωση των playoffs λόγω ΑΕΚ Β’!

«Μονόδρομος η προσφυγή στο Διαιτητικό για την οριστική δικαίωση», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η θεσσαλική ΠΑΕ.

Την οργισμένη αντίδραση της ΑΕΛ προκάλεσε η συμμετοχή της ΑΕΚ Β’ στα playoffs της Super League 2, με τη θεσσαλική ΠΑΕ να αποχωρήσει από την κλήρωση και να εκδίδει ανακοίνωση, με την οποία προαναγγέλλει την προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

«Η συμμετοχή Β’ ομάδας στα playoffs αποτελεί προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται επίσης: «Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που η ΑΕΛ δικαιωθεί στην προσφυγή της στο διαιτητικό, η σημερινή κλήρωση από τη διοργανώτρια των αγώνων play offs και play out, καθίσταται άκυρη».

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η συμμετοχή Β’ ομάδας στα play offs αποτελεί προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος

Η ΠΑΕ ΑΕΛ βάσει του κανονισμού και της προκήρυξης της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, για την Super League 2, συνεχίζει να πιστεύει ότι οι ομάδες Β’ και ανεξάρτητα από τη βαθμολογική τους κατάταξη, δεν μπορούν να αγωνίζονται με βαθμολογικό ενδιαφέρον στους αγώνες των play offs, καθώς οι αγώνες αυτοί θα καθορίσουν και την τελική έκβαση του πρωταθλήματος και των ομάδων που θα ανέλθουν στη μεγάλη κατηγορία. Η ΠΑΕ ΑΕΛ άμεσα προσφεύγει νομικά για να δικαιωθεί, καθώς η ερμηνεία του εγκεκριμένου απαρχής κανονισμού δεν δεσμεύεται από τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της SL2.

Είναι προφανές ότι κάποιοι ερμηνεύουν για ευνόητους λόγους εκτός νομικού πλαισίου και εκτός λογικής γενικότερα. Παραμένουμε προσηλωμένοι στα δίκαια αιτήματά μας και θα αναμένουμε με απόλυτο σεβασμό την τελεσίδικη απόφαση της δικαιοσύνης. Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που η ΑΕΛ δικαιωθεί στην προσφυγή της στο διαιτητικό, η σημερινή κλήρωση από τη διοργανώτρια των αγώνων play offs και play out, καθίσταται άκυρη. Παρότι με σεβασμό το αναφέραμε σε όλους τους συναδέλφους του διοικητικού συμβουλίου, εκείνοι επέλεξαν την άμεση διενέργεια της κλήρωσης. Η απόφασή τους είναι σεβαστή ανεξαρτήτου αποτελέσματος και η κάθε πλευρά αναλαμβάνει τις ευθύνες της».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ