Το ποδόσφαιρο που θέλουν: Τελικοί σε άδεια γήπεδα, Εθνική στην μοίρα της και Ομοσπονδία «αλυσοδεμένη»

Το ποδόσφαιρο που θέλουν: Τελικοί σε άδεια γήπεδα, Εθνική στην μοίρα της και Ομοσπονδία «αλυσοδεμένη»

Στον Βόλο χωρίς κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου σε μια διοργάνωση που ο Μπαλτάκος και η παρέα του την έχουν κάνει φαρσοκωμωδία. Όπως και το ποδόσφαιρο τους στα χρόνια της «εξυγίανσης».

Να γελάσεις ή να κλάψεις; Μια ακόμη φαρσοκωμωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την «σφραγίδα» της… εξυγίανσης. Η ΕΠΟ του Μπαλτάκου για μια ακόμη χρονιά δεν είναι ικανή να διεξάγει έναν τελικό Κυπέλλου. Μια διοργάνωση που την έχει πλέον διασύρει κάθε φορά που χρειάζεται να βρει γήπεδο για να γίνει ο περίφημος τελικός.

Πέρσι γύρισε όλο τον κόσμο, ανακοίνωνε γήπεδα από μόνος του και στο τέλος το έκανε στον Βόλο σε άδειες κερκίδες. Φέτος υποτίθεται ότι η διακήρυξη ήταν ξεκάθαρη και δεν θα χρειαζόταν πολλά-πολλά για να βρούμε το που θα παίξουν οι δύο φιναλιστ. Και φτάσαμε στο σημερινό κωμικό του πράγματος αλλά και συνάμα τραγικό. Αυτοί οι άνθρωποι λένε πως διοικούν το ποδόσφαιρο και δεν έχουν την παραμικρή ντροπή με αυτά που συμβαίνουν. Να πουν, εντάξει αρκετά το διασύραμε, δεν μπορούμε, φεύγουμε.

Διαβάστε επίσης: Φερνάντο Σάντος στο προσκήνιο για την Εθνική- Τελειώνουν και οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας μαζί με τον Πογιέτ- Οι δύο αποζημιώσεις του Πορτογάλου και ο… Γκαγκάτσης

Ο τελικός στον Βόλο λοιπόν χωρίς κόσμο. Γιατί; Γιατί μέχρι εκεί μπορούν! Ας βάλουν στη νέα προκήρυξη από τώρα ότι οι τελικοί θα γίνονται χωρίς κόσμο να τελειώνουμε. Αφού δεν μπορούν ας το κλείσουν μια και καλή. 4ος τελικός Κυπέλλου στα τελευταία 5 χρόνια χωρίς κόσμο! Και χωρίς δικαιολογία. Η ΕΠΟ της… εξυγίανσης που κάποτε (2018-19) έκανε τελικό στο ΟΑΚΑ με χίλια άτομα και διάφορα.. μπουμπούκια.

Η ΕΠΟ της… εξυγίανσης και του Μπαλτάκου που επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία την ανυπαρξία/αδυναμία της σε όλα τα επίπεδα. Μακάρι να ήταν μόνο ο τελικός του Κυπέλλου. Την Εθνική την έχουν παρατημένη στην μοίρα της, την θυμούνται όταν κάτι πάει να γίνει καλό, την χρησιμοποιούν για τα μικροσυμφέροντα τους. Προπονητές που έρχονται με αποφάσεις άλλων, παίκτες που παίζουν ή δεν παίζουν όχι με ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Και τέλος μια Εθνική που δεν μπορεί να βρεθεί σε τελική φάση διοργάνωσης ούτε απέναντι σε Καζακστάν και Γεωργία. Μια Ομοσπονδία «αλυσοδεμένη» από τους «χαλίφηδες» του ποδοσφαίρου, από ανθρώπους του υποκόσμου την ώρα που ακόμη και η Πολιτεία κοιτάει παρότι ξέρει τι γίνεται. Ένα ποδόσφαιρο όπως ακριβώς το θέλουν. Διαλυμένο, υποβαθμισμένο. Σε κενές κερκίδες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ