Η «πρόκληση» με τους αγκώνες του Άμραμπατ, οι κίτρινες και ο Γιουνγκ…

Η «πρόκληση» με τους αγκώνες του Άμραμπατ, οι κίτρινες και ο Γιουνγκ…

Το «πειθαρχικό» του ντέρμπι ο Ματέι Γιουνγκ το έχασε για τα καλά

Ήταν τυχερή η ΑΕΚ για τον τρόπο που βρήκε τον τρόπο να πάρει το τρίποντο στο χθεσινό ντέρμπι. Χρωστάει όμως και ένα… ευχαριστώ στον διαιτητή Ματέι Γιούνγκ. Τον Σλοβένο που έκλεισε τα μάτια σε πολλές φάσεις όπου το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων θα μπορούσε εύκολα να επιφέρει μια άλλη διαχείριση στο πειθαρχικό κομμάτι: Ου μην και άλλους αριθμητικούς συσχετισμούς στον αγωνιστικό χώρο.

Η αγκωνιά του Νορντίν Άμραμπατ στον Νταβίντ Κάρμο για παράδειγμα στο 53΄ με τον Μαροκινό για πολλοστή φορά να έχει αυτή την παράξενη «ασυλία». Και όχι μόνο …

Στο 34’ Ο Σιμάνσκι τραβάει από την φανέλα τον Κώστα Φορτούνη, που φεύγει στην αντεπίθεση, αλλά ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν βλέπει την κάρτα όπως θα έπρεπε και συνεχίσει το ίδιο βιολί κάνοντας το ίδιο στο 58΄ ξανά στον αρχηγό του Ολυμπιακού. Εκεί που θα έπρεπε να πάρει την δεύτερη κίτρινη ο πολωνός πήρε την πρώτη.

Διαβάστε επίσης: Σίτι και Άρσεναλ άνοιξαν τον δρόμο στη Λίβερπουλ του Κλοπ: Αυτή είναι η μάχη τίτλου της Premier League εννέα αγωνιστικές πριν από το τέλος

Ο δε Λιβάι Γκαρσία «έπεσε» προκλητικά στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον δυο τρεις φορές προσπαθώντας να μπερδέψει τον διαιτητή. Σε μια από αυτές στο 50΄»βούτηξε» για πέναλτι. Ούτε εκεί όμως είδε κίτρινη κάρτα για «θέατρο».

Ήταν ο Ολυμπιακός που είχε τον έλεγχο του ματς. Ήταν που είχε τις κατοχές και τις ευκαιρίες, οι κίτρινες κάρτες όμως ήταν 5 σε βάρος του (Ποντένσε 38΄, Τσικίνιο 41΄. Ρέτσος 57΄, Φορτούνης 74΄, Ροντινέι 81΄) και μόλις δύο για την ΑΕΚ (Ρότα 52’, Σιμάνσκι 58΄) ως το γκολ του Ελίασον (που τιμωρήθηκε και εκείνος με κίτρινη στον πανηγυρισμό του).

Και αυτό έπαιξε επίσης τον ρόλο του. Ο Ρέτσος για παράδειγμα στη φάση του γκολ φάνηκε να μένει ένα κλικ μακριά από τον Ελίασον ακριβώς για να μην δεχτεί δεύτερη κίτρινη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ