Τους ξεφτίλισε ο Πογιέτ: Ο Ολυμπιακός μας έδωσε το «Καραϊσκάκης», η ΕΠΟ είπε «όχι» (vid)

Τους ξεφτίλισε ο Πογιέτ: Ο Ολυμπιακός μας έδωσε το «Καραϊσκάκης», η ΕΠΟ είπε «όχι» (vid)

Ο Γκουστάβο Πογιέτ σε συνέντευξη του στους Betarades είπε σε μια πρόταση όλη την αλήθεια για την ΕΠΟ που παραδίδει ο Μπαλτάκος και η… ΑΕΚ

Έπρεπε να αποτελέσει παρελθόν ο Γκουστάβο Πογιέτ από την εθνική μας ομάδα, για να πει αλήθειες; Πιθανόν. Το σίγουρο είναι ότι ο Ουρουγουανός στη συνέντευξη που παραχώρησε στους Beterades δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

Ούτε στον Μπαλτάκο που έχει βάλει λυτούς και δεμένους μπας και τον κρατήσει ο Γκαγκάτσης σε κάποιο πόστο –είναι πολλά τα λεφτά-. Είτε βεβαίως για το «σύστημα» ΑΕΚ που μια οκταετία δεν λογάριασε ούτε την Εθνική ομάδα για να καλύψει τις… ανάγκες του.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Υπογράφει για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά

Το σύστημα που πήρε την Εθνική από το «Καραϊσκάκης» και την μετέτρεψε σε… νομά, μέχρι να φτιαχτεί η Νέα Φιλαδέλφεια η οποία νοικιάζεται με 60.000 ευρώ ανά ματς. Δεν πήρε ποτέ ένα ευρώ από την εθνική ο Ολυμπιακός για το «Καραϊσκάκης». Παίρνει 60.000 ευρώ ανά ματς η ΑΕΚ. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Όπως λεπτομέρεια είναι και η ιστορία που έφερε στο προσκήνιο ο Γκουστάβο Πογιέτ. Έχει σημασία κάθε του λέξη…

«Εγώ κάλεσα μια μέρα τον Ολυμπιακό, μίλησα με κάποιον που δεν θέλω να πω το όνομά του και ο Ολυμπιακός μου προσέφερε το Καραϊσκάκης για να προπονηθεί η Εθνική και η Ομοσπονδία είπε όχι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, ήμουν ανοιχτός σε όλους, εμένα ξέρουν. Οι πολιτικές πάνε ενάντια στην Εθνική ομάδα. Δεν καλείς αυτόν τον παίκτη, πόσους παίκτες κάλεσες από την μία ομάδα, πόσους από την άλλη», είπε μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ