Πογέτ: «Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα»

Πογέτ: «Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα»

Ο Γκουστάβο Πογέτ με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Ουρουγουάης υποστήριξε πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις και σημείωσε ξανά πως η εμπειρία του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ήταν κάτι που του άρεσε πολύ

Ο Γκουστάβο Πογέτ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Λονδίνο και περιμένει την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του, αφού ο 56χρονος τεχνικός είναι ελεύθερος στην αγορά από τον περασμένο Μάρτιο όταν και έληξε το συμβόλαιό του με την Εθνική μας ομάδα.

Ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης και συγκεκριμένα στην εκπομπή «100% Deporte» του «Radio Sport 890» και αναφέρθηκε στο μέλλον του λέγοντας πως είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση:

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, η κατάκτηση του Conference League και τα 5 ευρωπαϊκά εισιτήρια

«Κάποιος ονειρεύεται ότι η καλύτερη ευκαιρία έρχεται πρώτη, αλλά δεν συμβαίνει πολλές φορές, θα δούμε τι θα προκύψει πρώτα. Είμαι ανοιχτός σε όλα, αλλά ας πούμε ότι στους συλλόγους μπορώ να είμαι λίγο πιο επιλεκτικός γιατί λογικά υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σε επίπεδο συλλόγων παρά με εθνικές ομάδες. Είχα μια συγκεκριμένη πρόταση, οι υπόλοιπες ήταν ενδιαφέρουσες συναντήσεις».

Ενώ για την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας και δη σε μια εθνική ομάδα, τόνισε:

«Μου άρεσε πολύ, υπήρχε μία αντίφαση που είναι ότι είχα πολύ πιο έντονη σχέση με τον παίκτη. Το να τους επισκέπτεσαι, να τους τηλεφωνείς, να γνωρίζεις για τις οικογένειές τους, τους τραυματισμούς τους, σε οδηγεί σε μια πιο στενή σχέση παρόλο που δεν είσαι μαζί τους συνέχεια, όπως συμβαίνει όταν εργάζεσαι σε κλαμπ».

Ο Πογέτ μίλησε και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές σημειώνοντας:

«Ο Έλληνας είναι ένας πολύ τεχνίτης παίκτης, που του αρέσει να έχει την μπάλα και που παίζει με μεγάλη πίεση. Ίσως του λείπει η εκρηκτική ταχύτητα, αυτός ο παίκτης που υπάρχει στο γαλλικό ή το αφρικανικό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές ομοιότητες με το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης: ένταση πίεση και αντιπαλότητα μεταξύ των μεγάλων συλλόγων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ