Στοίχημα : Έχει ομάδα, ανθεκτικότητα, τερματοφύλακα και πραγματικό αρχηγό

Στοίχημα : Έχει ομάδα, ανθεκτικότητα, τερματοφύλακα και πραγματικό αρχηγό

Ο απίστευτος τζίρος και η συρρίκνωση όλων των αποδόσεων που αφορούν στην Αγγλία.

Μια χαρά κύλησε και το χθεσινό στοιχηματικό βράδυ. Ο Χάρι Κέιν σκόραρε ξανά, το Over 1,5 πέρασε, το ίδιο και το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ διπλασιασμού. Αν η Κολομβία είχε όρεξη για ποδόσφαιρο και όχι για ξύλο, θα βλέπαμε και καλύτερο ποδόσφαιρο και περισσότερα γκολ.

Πέρασε και το under 2,5 στο Σουηδία – Ελβετία, καθώς και η επισήμανση για πρόκριση των Σκανδιναβών. Γενικώς η φάση των «16» μια χαρά μας πήγε.

Κεντρικό ματς του 24ώρου ήταν φυσικά αυτό των «λιονταριών» με τους «καφετέρος». Ο τζίρος έσπασε κάθε (φετινό) ρεκόρ. Στα 41 εκατομμύρια ευρώ έφτασε μόνο στην αγορά του 1-2-Χ στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο! Αν υπολογίσουμε και την παράταση συν τις άλλες αγορές (περίπου 30 είδαμε) της ίδιας πλατφόρμας, μαζί και της παράτασης και των πέναλτι γίνεται αντιληπτό ότι το κόστος της μεταγραφής για παράδειγμα του Ντεμπελέ στη Μπαρτσελόνα χωρίς τα μπόνους (105 εκ. ευρώ), ισούται με το τζίρο ενός μουντιαλικού νοκ άουτ της Αγγλίας μόνο σε μια εταιρεία!

Από την προηγούμενη Παρασκευή είχαμε σημειώσει ότι η ομάδα του Σάουθγκεϊτ μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω γιατί ευνοείται και από τις διασταυρώσεις. Είχαμε θέσει πρόταση να περάσει στα ημιτελικά και με πολύ μεγάλο ρίσκο να τη δούμε και στον τελικό. Τότε το πρώτο σκέλος προσφερόταν στο 2,50 και το να γίνει φιναλίστ ξεπερνούσε τα 4,50. Πλέον, το να βρεθεί στα ημιτελικά δεν προσφέρεται καν και το να διεκδικήσει το τρόπαιο την τελευταία του μέρα έπεσε στο 2,50!

Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε τώρα από το να στηρίξουμε την επιλογή μας. Μέχρι τέλους.

Όσο για τον Κέιν, τον σημειώσαμε για πρώτο σκόρερ ενώ προσέφερε επί 2,60. Τώρα η τιμή του φτάνει το πολύ το 1,40.

Να προσθέσουμε τώρα ότι παραμονές Μουντιάλ, τα «τρία λιοντάρια» ήταν το έβδομο φαβορί με απόδοση από 17 έως 20. Πλέον είναι το τρίτο με κάτι παραπάνω από 5,00. Δεύτερο η Γαλλία με διαφορές οριακές και πρώτο η Βραζιλία που έχει πέσει κάτω από το 4,00. Συμπληρώνοντας το Βέλγιο είναι τέταρτο επικρατέστερο (πάνω από 7,00), η Κροατία ακολουθεί στο 7,5, η Ουρουγουάη στο 17,5, η Ρωσία στο 20-22 και η Σουηδία στο 30 πλην.

Η Σουηδία είναι προσεχής αντίπαλος της Αγγλίας και για τα ημιτελικά επικρατέστερη είναι η Κροατία.

Όντως, μπορεί αυτό το σύνολο με τους πέντε παίκτες της Τότεναμ. Δείχνει αρκετά ομοιογενές, έχει επιθετικές λύσεις, ανθεκτικότητα στο σκληρό παιχνίδι και Νο1 επιθετικό τον κορυφαίο σκόρερ της εποχής, που τυγχάνει να είναι και αρχηγός της. Πλέον, έχει και ψυχολογία μετά τον εξορκισμό της κατάρας των πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ