Χάβος : Καστοριά – Αγρίνιο 3-4 ματς δρόμος

Χάβος : Καστοριά – Αγρίνιο 3-4 ματς δρόμος

Ο Μάχης Χάβος βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον διασυρμό του Παναιτωλικού κόντρα στην Ξάνθη (1-3) και τα επόμενα αποτελέσματα θα κρίνουν το μέλλον του στην ομάδα

Η αντίστροφη μέτρηση για την λήξη της δεύτερης θητείας του Μάκη Χάβου στον πάγκο του Παναιτωλικού έχει ξεκινήσει μετά τον εντός έδρας διασυρμό (1-3) από την Ξάνθη.

Οι πιο ψύχραιμοι τον στήριξαν και έτσι ο 48χρονος τεχνικός πήρε μια ακόμα ευκαιρία να δουλέψει στην διακοπή. Το πρόγραμμα-βουνό των Αγρινιωτών σε συνδυασμό με την δεινή βαθμολογική θέση, αναμένεται όμως πολύ σύντομα να φέρει εξελίξεις. Από τα επόμενα τέσσερα ματς, τα τρία είναι εκτός έδρας, όλα με ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι. Αρχή γίνεται στα Γιάννενα, ακολουθεί εντός η Λάρισα, εκτός ο Εργοτέλης για το κύπελλο και από την Κρήτη ταξίδι στην Λαμία.

Αποτελέσματα σε πρώτο χρόνο και εμφανίσεις σε δεύτερο θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στην κρίση της διοίκησης, η οποία έχει ήδη εντοπίσει τον εκλεκτό της. Ο λόγος για τον Γιώργο Παράσχο.

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας έχει αδυναμία στον Μακεδόνα τεχνικό και το διαζύγιο του με τον Πλατανιά έχει ανοίξει το δρόμο για το φλερτ των δυο πλευρών. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι η ημερομηνία συνεργασίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ